Ποιες είναι οι 5 TOP κινήσεις που πρέπει να κάνεις όταν δεις άγνωστο άτομο στην πολυκατοικία σου

Νέα 0
Ποιες είναι οι 5 TOP κινήσεις που πρέπει να κάνεις όταν δεις άγνωστο άτομο στην πολυκατοικία σου

Ο δεκαπενταύγουστος πλησιάζει και όλοι μας κανονίζουμε πως θα απολαύσουμε μερικές μέρες διακοπών. Άλλοι κανονίζουν λίγες στιγμές χαλάρωσης στη θάλασσα κι άλλοι στα βουνά για πραγματική ξεκούραση όπως συνηθίζεται να λέγεται.

Ο Λευτέρης Φουρκιώτης ιδιοκτήτης της Puerta διαχείριση πολυκατοικιών στην Λάρισα,

έχοντας γνώση και μεγάλη εμπειρία στα θέματα και τα προβλήματα των πολυκατοικιών, απαντά στο ερώτημα τι ακριβώς πρέπει να προσέχουν οι ιδιοκτήτες αυτές τις μέρες που οι πολυκατοικίες είναι σχεδόν άδειες και πως πρέπει να λειτουργούν στην περίπτωση που εντοπίσουν ύποπτες και παράξενες κινήσεις από αγνώστους μέσα στην πολυκατοικία.

Η ερώτηση που κάνετε είναι πολύ σημαντική και ιδιαίτερα αυτή την περίοδο είναι πολύ επίκαιρη.

Ναι, είναι αλήθεια ότι οι πολυκατοικίες αυτές τις μέρες αδειάζουν και οι κίνδυνοι πολλαπλασιάζονται.

 

#1 Πρέπει να προσέχουμε και να παρατηρούμε όλες τις κινήσεις που γίνονται μέσα στην πολυκατοικία. Στην περίπτωση που δούμε κάποιον άγνωστο να περιφέρεται θα πρέπει να εξακριβώσουμε διακριτικά την σχέση του με κάποιον από τους συνιδιοκτήτες

#2Στην περίπτωση που εξακριβωθεί ότι το περιφερόμενο άτομο είναι ύποπτο δεν θα πρέπει να μπούμε σε ιδιαίτερες λεπτομέρειες μαζί του γιατί ενδεχομένως να κινδυνεύουμε

 

#3Μη φοβηθούμε να καλέσουμε την αστυνομία και να αναφέρουμε το συμβάν. Είναι υποχρεωμένοι, ως όργανα της τάξης, να προσέλθουν στο χώρο και να εξακριβώσουν τα στοιχεία του άγνωστο επισκέπτη

#4Ειδοποιούμε τον διαχειριστή και τους άλλους συνιδιοκτήτες ώστε, αν είναι στην πολυκατοικία, να βγουν στους κοινόχρηστους χώρους δημιουργώντας μία εικονική κινητικότητα που μπορεί να φοβίσει τον ύποπτο.

 

#5Διατηρούμε την πόρτα της κεντρικής εισόδου πάντοτε κλειστή και κλειδωμένη και δίνουμε μεγάλη προσοχή σε ποιο θυροτηλέφωνο θα ανοίξουμε την κεντρική είσοδο.

Πηγή: www.elassonanews.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.