Σάββατο 12 Νοεμβρίου η β΄συνάντηση της Σχολής Γονέων

Νέα 0
Σάββατο 12 Νοεμβρίου η β΄συνάντηση της Σχολής Γονέων

1

Η Ιερά Μητρόπολις Ελασσώνος έχει την ιδιαίτερη χαρά να σας προσκαλεί στη β΄ συνάντηση της Σχολής Γονέων η οποία θα γίνει το προσεχές ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΝΟΕΒΡΙΟΥ και ώρα 5:00 μ.μ. στην Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ομιλητής κλήθηκε ο λόγιος πατήρ Θεμιστοκλής Μουρτζανός, με θέμα Μόνο Γονείς, ή  Σύζυγοι  & Γονείς; Αποτελεί και αυτή η συνάντηση μια ακόμη αφορμή για γόνιμο διάλογο μέσα από την εμπειρία και τη ματιά ενός συζύγου και συνάμα ενός έμπειρου πνευματικού Πατέρα.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως ΄

Ο Πρωτοπρεσβύτερος Θεμιστοκλής Μουρτζανός γεννήθηκε στην Ερμούπολη Κυκλάδων το 1971. Τελείωσε τις εγκύκλιες σπουδές του στη Λάρισα. Σπούδασε στη Φιλοσοφική (κλασσική φιλολογία) και Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι διδάκτωρ του ΑΠΘ. Χειροτονήθηκε διάκονος (1995) και Πρεσβύτερος (1996), από τον τότε Μητροπολίτη Δημητριάδος Χριστόδουλο. Από τις 31 Μαΐου 2003 μετετέθη στην Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας. Διακόνησε στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος ως υπεύθυνος Νεότητος, Εκπρόσωπος Τύπου, υπεύθυνος του των μηνιαίων εντύπων «Πληροφόρηση» και «Ψηφίδες», υπεύθυνος για την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως στο ίντερνετ, καθώς και του τομέα κατασκηνώσεων. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Νεανικής Οργάνωσης «Σύνδεσμος Ελλάδος». Υπήρξε εισηγητής σε επιστημονικά συνέδρια καθώς και σε συνέδρια που αφορούν κυρίως στο νεανικό έργο της Εκκλησίας. Αρθρογραφεί τακτικά στον ημερήσιο και περιοδικό τύπο, καθώς και σε εκκλησιαστικά έντυπα. Από το 2002 διορίσθηκε μέσω του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ ως Εκπαιδευτικός Θεολόγος στην Β/βάθμια Εκπαίδευση. Στην Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας υπηρετεί ως Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος και υπεύθυνος Νεότητος. Έχει την ευθύνη της έκδοσης της εφημερίδας «Κερκυραϊκή Αλήθεια» και του νεανικού περιοδικού «Βήματα». Είναι υπεύθυνος του τομέα κατασκηνώσεων και του κύκλου συναντήσεων για φοιτητές και νέους επιστήμονες της Ιεράς Μητροπόλεως. Είναι έγγαμος και πατέρας τεσσάρων παιδιών

Πηγή: www.elassonanews.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.