ΣΕ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Δ.Ε. ΠΟΤΑΜΙΑΣ – ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ – ΑΝΤΙΧΑΣΙΩΝ ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΔΕΥΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Νέα 0
ΣΕ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Δ.Ε. ΠΟΤΑΜΙΑΣ – ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ – ΑΝΤΙΧΑΣΙΩΝ ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΔΕΥΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Ως ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 26-11-2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ. Ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 03-12-2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ.

Η διακήρυξη της υπηρεσίας έχει συνταχθεί κατά το πρότυπο τεύχος της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων, για υπηρεσίες κάτω των ορίων.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ή ενώσεις οικονομικών φορέων, που έχουν πτυχίο υδραυλικού ή είναι κάτοχοι εργοληπτικού πτυχίου υδραυλικών Α1 και άνω ή κάτοχοι εμπειροτεχνικού πτυχίου κατηγορίας υδραυλικών που είναι εγκατεστημένα σε:
α) σε κράτος-μέλος της Ένωσης, β) σε κράτος-μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.), γ) σε τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη ΣΔΣ, στο βαθμό που η υπό ανάθεση δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τα Παραρτήματα 1, 2, 4 και 5 και τις γενικές σημειώσεις του σχετικού με την Ένωση Προσαρτήματος I της ως άνω Συμφωνίας, καθώς και άνω ή κάτοχοι εμπειροτεχνικού πτυχίου κατηγορίας υδραυλικών. δ) σε τρίτες χώρες που δεν εμπίπτουν στην περίπτωση γ΄ της παρούσας παραγράφου και έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων.

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής ύψους 1.981,60 € και ισχύ τουλάχιστον δέκα (10) μηνών και τριάντα (30) ημερών, μετά την ημέρα διεξαγωγής του διαγωνισμού. Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι δέκα (10) μήνες.

Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από το Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α. Ελασσόνας.

Για κάθε σχετική πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από την κ. Κωνσταντίνα Σαμαρά, προσερχόμενοι όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες στην Δ.Ε.Υ.Α.ΕΛ., στην διεύθυνση (Χρ. Βλαχοδήμου 1, Πνευματικό κέντρο, Ελασσόνα) και στο τηλ.: 2493025444.

Προσφέρεται ελεύθερη, πλήρης, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης στον ειδικό, δημόσια προσβάσιμο χώρο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ» της πύλης www.promitheus.gov.gr και στην ιστοσελίδα της ΔΕΥΑ Ελασσόνας www.deyael.gr.

Πηγή: paidis.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.