Στέλλα Μπίζιου: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη στηρίζει έμπρακτα του Έλληνες οινοπαραγωγούς

Νέα 0
Στέλλα Μπίζιου: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη στηρίζει έμπρακτα του Έλληνες οινοπαραγωγούς

«Η απόφαση της κυβέρνησης με την οποία καθορίζεται η διαδικασία επιστροφής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (ΕΦΚ), που οι μικροί οινοπαραγωγοί είχαν προκαταβάλει για κρασί, το οποίο όμως δεν είχαν διαθέσει στην κατανάλωση κατά την περίοδο που ίσχυε ο συντελεστής ΕΦΚ κρασιού και έως την ημερομηνία κατάργησής του αποδεικνύει έμπρακτα τη βούληση της κυβέρνησης να σταθεί δίπλα στους μικρούς οινοπαραγωγούς της χώρας, διορθώνοντας τις στρεβλώσεις που δημιούργησε η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».

Τα παραπάνω τονίζει σε δήλωση της η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, η οποία στη δήλωση της συμπληρώνει πως «η αναπτυξιακή προοπτική του κλάδου της ελληνικής οινοποιίας βρίσκεται στην κορυφή των προτεραιοτήτων της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς αναγνωρίζει τα στοιχεία της ποιότητας, της εξωστρέφειας και της δυναμικής που μπορούν να προσδώσουν αυτά στην ελληνική οικονομία εν γένει».

«Στεκόμαστε στο πλευρό όλων εκείνων των οινοπαραγωγών που έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια με τα κρασιά τους να ταξιδέψουν το όνομα της Ελλάδας σε ολόκληρο τον κόσμο», καταλήγει στη δήλωση της η κα Μπίζιου.

Πηγή: www.elassonanews.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.