Στέλλα Μπίζιου: Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για ένα σύγχρονο, ευρωπαϊκό κράτος

Νέα 0
Στέλλα Μπίζιου: Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για ένα σύγχρονο, ευρωπαϊκό κράτος

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους διακυβέρνησης της χώρας από την κυβέρνηση της ΝΔ, η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη μεγάλη νίκη της ΝΔ και την αλλαγή σελίδας στη χώρα μας.

Μέσα στον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης της ΝΔ οι Έλληνες πολίτες συνειδητοποίησαν απόλυτα πως το τιμόνι της χώρας το κρατάει σταθερά ένας ηγέτης, ο οποίος διαθέτει τις ικανότητες και το όραμα για να δημιουργήσει ένα σύγχρονο, ευρωπαϊκό κράτος.

Οι Έλληνες είδαν τον Πρωθυπουργό να αντιμετωπίζει με απόλυτη επιτυχία τις δυο μεγάλες κρίσεις, του Έβρου και του κορωνοϊού, κρίσεις που αν και ήταν ικανές να αποσταθεροποιήσουν την χώρα, την κοινωνία και την οικονομία  τελικά ανέδειξαν την Ελλάδα σε παγκόσμιο brand name στην διαχείριση κρίσεων.

Είδαν επίσης έναν σύγχρονο, φιλελεύθερο ηγέτη να θέτει τέλος στις συνθήκες διχασμού του ελληνικού λαού και να προχωρά μπροστά με μεταρρυθμίσεις και έργα, ζητώντας από τους Έλληνες να ακολουθήσουν τον δρόμο της ευημερίας και της ανάπτυξης ενωμένοι.

Σήμερα η Ελλάδα έχει αποκαταστήσει τη διεθνή της εικόνα, έχει επανακτήσει την χαμένη της αξιοπιστία, το Δημόσιο μετασχηματίζεται ψηφιακά, οι Έλληνες απολαμβάνουν αίσθημα ασφάλειας και νομιμότητας και εμπιστεύονται πια πως έχουν μια κυβέρνηση σύμμαχο στην καθημερινότητα τους έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση.

Και αυτά είναι μόνο η αρχή. Με σχέδιο, όραμα και αποφασιστικότητα αλλάζουμε την Ελλάδα.

Πριν ένα χρόνο οι πολίτες του νομού Λάρισας μου έδωσαν εντολή να τους εκπροσωπήσω στο ελληνικό κοινοβούλιο, κάνοντάς μου την τεράστια τιμή να είμαι η πρώτη γυναίκα βουλευτής της ΝΔ από τη Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα.

Ο στόχος μου από την πρώτη ημέρα, είναι να δικαιώσω τις προσδοκίες των συμπολιτών μου και να συμβάλω με κάθε τρόπο στην ανάπτυξη και αναβάθμιση του νομού μας. Προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσω να εργάζομαι».

Πηγή: www.elassonanews.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.