Στην Κλεισούρα, την Ολυμπιάδα και τον Λόφο ο Δήμαρχος και αντιδήμαρχοι Ελασσόνας

Νέα 0
Στην Κλεισούρα, την Ολυμπιάδα και τον Λόφο ο Δήμαρχος και αντιδήμαρχοι Ελασσόνας

Επίσκεψη στους οικισμούς Κλεισούρας, Ολυμπιάδας και Λόφου πραγματοποίησε πρόσφατα ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας παρουσία των αντιδημάρχων Θανάση Καλιακούδα, Γιώργου Κυριλλίδη και Χρήστου Παπαδημητρίου, προκειμένου να συζητήσουν με προέδρους και τοπικούς συμβούλους για τις ανάγκες των χωριών και να συντονίσουν τις παρεμβάσεις που έχουν προγραμματιστεί για το επόμενο διάστημα.

Με την ευκαιρία των επισκέψεων ο κ. Γάτσας ενημέρωσε τους κατοίκους των χωριών για τον προγραμματισμό των δράσεων του δήμου σε επίπεδο καθημερινότητας, την ενίσχυση της ανακύκλωσης με ένα επιπλέον απορριμματοφόρο και περισσότερους μπλε κάδους, τη συντήρηση του πρασίνου και των κοινόχρηστων χώρων, τις παιδικές χαρές και τους αθλητικούς χώρους λόγω εορτών και καλοκαιριού.

Πιο συγκεκριμένα στην Κλεισούρα ο δήμαρχος Ελασσόνας παρουσία του τοπικού συμβούλου Νίκου Θεοδώρου ενημέρωσε τους κατοίκους για τον προγραμματισμό των έργων και τις εργασίες ασφαλτόστρωσης του έργου της Περιφέρειας Θεσσαλίας που περιλαμβάνει ασφαλτοστρώσεις στον επαρχιακό δρόμο Βαλανίδας – Κλεισούρας – Γιαννωτών.

Στην Ολυμπιάδα η συζήτηση με τους κατοίκους παρουσία του προέδρου της κοινότητας Γιώργου Ταμουρίδη και του προέδρου της κοινότητας Φλαμπούρου Χρήστου Ζήδρου περιλάμβανε θέματα κυρίως αγροτικού ενδιαφέροντος, όπως την αγροτική οδοποιία και την διαχείριση του νερού στις αγροτικές εκμεταλλεύσεις. Ο δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι η συντήρηση των αγροτικών δρόμων έχει δρομολογηθεί σε όλες τις ενότητες με τέσσερα μηχανήματα έργου σε καθημερινή βάση, ενώ σημαντικές θα είναι και οι παρεμβάσεις με τα έργα της εσωτερικής και αγροτικής οδοποιίας που θα ξεκινήσουν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Στο Λόφο τέλος παρουσία της προέδρου της κοινότητας κ. Σουλτάνας Καραποΐκογλου ο κ. Γάτσας συνομίλησε με κατοίκους του χωριού για τα θέματα του οικισμού. «Μετά από χρόνια λύσαμε ένα μεγάλο πρόβλημα που ταλαιπωρούσε τον Λόφο με την αντικατάσταση του αγωγού 2 της άρδευσης, από τον οποίο είχαμε τεράστιες απώλειες και το νερό δεν επαρκούσε για όλους. Συνεχίζουμε με καίριες παρεμβάσεις στη συντήρηση δημοτικών δρόμων, του κοιμητηρίου, του πρασίνου και των κοινόχρηστων χώρων του χωριού. Τα μικρά και μεγαλύτερα προβλήματα μπορούν να λυθούν με συνεργασία και συνεννόηση. Αυτό κάναμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε σε όλα τα χωριά του δήμου», δήλωσε ο Δήμαρχος Ελασσόνας.

dikoinotites1804222

dikoinotites1804223

dikoinotites1804224

dikoinotites1804225

dikoinotites1804226

dikoinotites1804227

dikoinotites1804228

dikoinotites1804229

dikoinotites18042210

Πηγή: www.dimoselassonas.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.