ΣΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Νέα 0

Στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε λόγω της νέας αντιπυρικής περιόδου Μαΐου- Οκτωβρίου 2020 για την αντιμετώπιση κινδύνων από πυρκαγιές με την επιχειρησιακή ονομασία «Ιόλαος», συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας και συντονισμού των Δήμων, της Πυροσβεστικής και των λοιπών εμπλεκόμενων φορέων.

Ο αντιδήμαρχος κ. Γ. Κατσιούρας σε παρέμβασή του τόνισε: «Ο Δήμος Ελασσόνας προχώρησε στη σύσταση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου το Νοέμβριο και έκανε συσκέψεις, ώστε να υπάρχει συνεργασία όλων των φορέων για το καλύτερο αποτέλεσμα.  Ήδη προετοιμάζουμε νέα σύσκεψη ενόψει της αντιπυρικής περιόδου, ώστε να είμαστε έτοιμοι σε περίπτωση έκτακτης κατάστασης. Σε καθημερινή βάση παρακολουθούμε τα δελτία που αποστέλλει η Υπηρεσία της Πολιτικής Προστασίας και προσωπικά θεωρώ πως μόνο με την έγκαιρη προετοιμασία και ετοιμότητα μπορούμε όλοι μας να αντιμετωπίσουμε κάθε ανάγκη».

Πηγή: paidis.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.