Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τα μέλη της ομάδας ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για τη νέα θεατρική παράσταση που ετοιμάζουν, η οποία βρίσκεται σε φάση εντατικών προβών. Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στις αρχές Μαρτίου, στην Αίθουσα Θεάτρου «Δημάρχου Βασ. Φαρμάκη».
Ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή επιτυχία στις επικείμενες παραστάσεις, επισημαίνοντας ότι ο Δήμος Ελασσόνας στηρίζει έμπρακτα τις πολιτιστικές δράσεις που αναδεικνύουν το ταλέντο και τη δημιουργικότητα των τοπικών συλλόγων. Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος θα συμβάλει με την ηχητική κάλυψη της θεατρικής παράστασης, καθώς και με τη δωρεάν διάθεση της αίθουσας θεάτρου, παραμένοντας σταθερά στο πλευρό της ερασιτεχνικής ομάδας, η οποία κάθε φορά παρουσιάζει σπαρταριστές κωμωδίες και προσφέρει όμορφες στιγμές ψυχαγωγίας στο κοινό.
Από την πλευρά τους, τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας «Επί Σκηνής» ευχαρίστησαν θερμά τον Δήμο για τη συνεργασία και τη διαρκή στήριξη στο έργο τους.
Συνάντηση με τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας «Επί Σκηνής» είχε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας

Πηγή: www.elassonanews.gr
Ψάξε Οτιδήποτε
