Συναντήσεις Ν. Γάτσα με Συλλόγους Πολυτέκνων και Τριτέκνων

Νέα 0
Συναντήσεις Ν. Γάτσα με Συλλόγους Πολυτέκνων και Τριτέκνων

Επίσκεψη στα γραφεία του Συλλόγου Πολυτέκνων και του Συλλόγου Τριτέκνων της επαρχίας Ελασσόνας πραγματοποίησε πρόσφατα ο υποψήφιος δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας με κλιμάκιο του συνδυασμού “Ολύμπου Πολιτεία – Πύλη Ανάπτυξης”.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων επαρχίας Ελασσόνας Ιωάννης Παπακώστας ενημέρωσε τον κ. Γάτσα για τις δράσεις του σωματείου και τα αιτήματα του συλλόγου. Ο κ. Γάτσας δεσμεύτηκε ότι θα τεθεί σε πλήρη εφαρμογή το κοινωνικό τιμολόγιο που αφορά στους πολύτεκνους, τόσο στην ύδρευση όσο και στα δημοτικά τέλη, και ζήτησε τη συνεργασία του συλλόγου για το πρόγραμμα εμψύχωσης και στήριξης των κατοίκων στις κοινότητες. Στη συνάντηση συμμετείχαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Ιπποκράτης Τζιουμακλής, Ιωάννης Κεχαγιάς, Προκόπης Καφανέλης.

Αναλυτική ήταν η ενημέρωση από την πρόεδρο Μαρία Νατσιούλα και το ΔΣ του Συλλόγου Τριτέκνων επαρχίας Ελασσόνας στον υποψήφιο δήμαρχο Ν. Γάτσα, τόσο για τις ανάγκες του συλλόγου σε στέγη, όσο και για τη συνεργασία με το δήμο για την διανομή αγαθών στις οικογένειες των τριτέκνων. Ο κ. Γάτσας συμφώνησε ότι το κοινωνικό τιμολόγιο του Δήμου πρέπει να ισχύει εξίσου για τις τρίτεκνες οικογένειες, τόσο στην ύδρευση όσο και στα δημοτικά τέλη. Ζήτησε τέλος τη συνεργασία του συλλόγου στο πρόγραμμα στήριξης, με την υλοποίηση πολιτιστικών και αθλητικών προγραμμάτων για παιδιά. Στη συνάντηση συμμετείχαν τα μέλη του Δ.Σ. Λάμπρος Καλύβας, Εύη Θεοδωράκη, Κίμων Τσούρης, Κώστας Κορακίδης, Θωμάς Τσολάκης και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Προκόπης Καφανέλης.

 

Πηγή: www.elassonanews.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.