Από τις 4 το απόγευμα γινόταν οι συνεννοήσεις με τον κατάκοπο πρόεδρο και κατοίκους του χωριού για την εμφάνιση στο δελτίο των 7 σε κεντρικό κανάλι, με το ρολόι να δείχνει κοντά 8 και τον εμβρόντητο πρόεδρο να ενημερώνεται πως δεν υπάρχει πλέον τηλεοπτικός χρόνος για την εμφάνισή του.
«… Προκαλώ τον διευθυντή ειδήσεων του καναλιού να μας πει και να εξηγήσει στην ελληνική κοινωνία που παρακολουθεί και συμπαραστέκεται στο δράμα που ζουν οι κάτοικοι των σεισμόπληκτων χωριών μας ποιες ήταν οι προτεραιότητες του», αναφέρει μεταξύ άλλων σε οργισμένη ανάρτησή του ο πρόεδρος της ιστορικής κοινότητας Στ. Ψωμιάδης, ενώ όπως μαθαίνουμε δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έστειλαν μηνύματα διαμαρτυρίας για την αντιμετώπιση στη διεύθυνση του τηλεοπτικού σταθμού.
«Δε βαριέσαι, τι που καταστράφηκαν τόσα χωριά και έμεινε στον δρόμο τόσος κόσμος, αν δεν έχεις νεκρούς δεν “πουλάει” το θέμα, μα έννοια τους, υπάρχει βλέπεις και το τηλεκοντρόλ…», σχολίασε αναγνώστης, που μας ενημέρωσε για το περιστατικό.
Ειρήνη Παπουτσή



