ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΒΑΛΑΝΙΔΑ – ΚΡΑΝΙΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Νέα 0
ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΒΑΛΑΝΙΔΑ – ΚΡΑΝΙΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Οι εργασίες εντάσσονται στο πρόγραμμα ύψους 4.000.000 ευρώ για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στο δίκτυο περιοχών της Ελασσόνας που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Στο πλαίσιο αυτό, ολοκληρώθηκαν εργασίες ασφαλτόστρωσης σε συνολικό μήκος 14 χλμ και διαγράμμισης στο σύνολο τον οδών, στο τμήμα που συνδέει την Εθνική Οδό Ελασσόνας – Δεσκάτης με την Εθνική Οδό Ελασσόνας – Κοζάνης και διέρχεται από τους οικισμούς Κλεισούρα, Γιαννωτά και Λυκούδι καθώς και στο τμήμα Πύθιο – Καλύβια.

«Σε μια δύσκολη εποχή για τα δημόσια έργα, σε ένα περιβάλλον πρωτόγνωρων δυσκολιών, συνεχίζουμε να εκτελούμε έργα που βελτιώνουν την οδική ασφάλεια σε περιοχές του ορεινού όγκου της Ελασσόνας με δυναμική κτηνοτροφική δραστηριότητα και αγροτική παραγωγή. Επενδύουμε σε έργα τα οποία ικανοποιούν τις ανάγκες των ανθρώπων των ορεινών οικισμών και επιπλέον συντηρούν θέσεις εργασίας» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

 

Πηγή: paidis.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.