Το συγκινητικό μήνυμα στήριξης του Χαρίτωνα προς τους Ελασσονίτες μαθητές-τριες που ρίχνονται στην μάχη των Πανελλήνιων

Νέα 0
Το συγκινητικό μήνυμα στήριξης του Χαρίτωνα προς τους Ελασσονίτες μαθητές-τριες που ρίχνονται στην μάχη των Πανελλήνιων

Ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χαρίτωνας απευθυνόμενος στους μαθητές και τις μαθήτριες που θα δώσουν Πανελλήνιες εξετάσεις τονίζει τα εξής:

Με πολύ χαρά  απευθύνομαι προς όλους εσάς, τις μαθήτριες και τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου των Σχολείων της Επαρχίας μας, οι οποίοι διαγωνίζεσθε προκειμένου να διεκδικήσετε την γνώση και την πρόοδο.

Μέσα στις ασφυκτικές συνθήκες της πανδημίας, αλλά και του σεισμού που δοκίμασε την Επαρχία μας, καλείστε να κάνετε την μεγάλη υπέρβαση, να παλέψετεμε ψυχραιμία, με σύνεση και αυτοσυγκέντρωση τα εξεταζόμενα θέματα των Πανελλαδικών.  Είναι πια κοινά αποδεκτό, ότι δεν αρκούν απλά οι γνώσεις ή η κάλυψη της ύλης, αλλά η δύναμη της καρδιάς, η αυτοσυγκράτηση και η καλή αγωνία, τα οποία θα οδηγήσουν στην επιτυχή έκβαση του αγώνα σας!

Σ’ αυτές τις απαιτητικές ώρες των εξετάσεων σας να μνημονεύετε την αγάπη του Θεού. Να ζητείτε το έλεός Του. Και να θυμάστε ότι σας συνοδεύουν οι ευχές μου και οι ευχές των γονιών σας, που μοιράζονται την αγωνία σας.

Από καρδιάς και με πατρική αγάπη εύχομαι:Καλή Επιτυχία. Ο Θεός να σας ενισχύει, να σας ευλογεί και να δικαιώσει τους κόπους σας. Και σύντομα να χαρούμε με τις επιτυχίες σας.

Πηγή: www.elassonanews.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.