ΤΟ ΥΔΡΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΑΜΟΥΡΙ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΛΥΝΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Νέα 0

Το έργο είναι προϋπολογισμού 24.800 ευρώ και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Την πρόοδο των εργασιών διαπίστωσε ο εντεταλμένος σύμβουλος Έργων της Περιφέρειας Θεσσαλίας Στέλιος Δημότσιος ο οποίος συνοδευόμενος από το Δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Γάτσα και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων – Αγροτικής Οικονομίας Γιάννη Δραγατσίκη επισκέφτηκαν το έργο.

«Μέσα από τη συνεργασία φέρνουμε απτά αποτελέσματα για το περιβάλλον, την ποιότητα ζωής, την οικονομία. Δίνουμε λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα στο Αμούρι» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Σε συνεργασία με το Δήμο Ελασσόνας και τη ΔΕΥΑ Ελασσόνας υλοποιούμε ένα έργο ζωής. Παρά τις δυσκολίες που δημιούργησε στη λειτουργία των υπηρεσιών της Περιφέρειας Θεσσαλίας η κρίση του Covid-19, εμείς, αναπροσαρμόζοντας τη στρατηγική μας και στηριζόμενοι στους εργαζόμενους της προσφοράς στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, δεν σταματήσαμε να υλοποιούμε έργα προς όφελος των ανθρώπων » προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Πηγή: paidis.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.