Δεν ξεχνά τον Βελισσάριο Ράμμο ο Οικονόμος Τσαριτσάνης

Sports 0
Δεν ξεχνά τον Βελισσάριο Ράμμο ο Οικονόμος Τσαριτσάνης

Παρότι επί πολλά χρόνια είχε εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα όπου υπηρετούσε ως ανώτερο στέλεχος του Υπουργείου Οικονομικών, ο Βελισσάριος Ράμμος ποτέ δεν έκοψε τους δεσμούς του με την γενέτειρά του Τσαριτσάνη, ενώ χαρακτηριστική έκφραση αυτής της στάσης του ήταν η έμπρακτη και ποικιλότροπη στήριξη που παρείχε στις δραστηριότητες του ποδοσφαιρικού εκπροσώπου, του Οικονόμου, του οποίου ήταν ένθερμος φίλαθλος. 


Στις σκέψεις, μάλιστα, των διοικούντων ήταν να τιμηθεί με την πρώτη ευκαιρία για την προσφορά του στον σύλλογο, στο πλαίσιο μιας εκδήλωσής του. Δυστυχώς, όμως, η ζωή είχε άλλα σχέδια για τον αγαπητό σε όλους τους Τσαριτσανιώτες Βελισσάρη, ο οποίος προ ημερών σε ηλικία 62 ετών “έφυγε”, νικημένος από τον κορωνοϊό. 

Τιμώντας την μνήμη του, η διοίκηση του Οικονόμου διοργάνωσε μία σεμνή τελετή στο γήπεδο “Γεώργιος Μητσιμπόνας”, κατά την διάρκεια της οποίας ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Μιχούλης και ο ταμίας Βασίλης Τζούργκανος απένειμαν αναμνηστική πλακέτα στην αδελφή του εκλιπόντος Ελένη Ράμμου.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και ο σύμβουλος του Οικονόμου Μιχάλης Λεβέντης με την σύζυγό του Γλυκερία Νούσια, εξαδέλφη του αδικοχαμένου φιλάθλου.

Πηγή: www.elassona884.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.