Εύκολη πρόκριση για τον ΠΟ Ελασσόνας – 4-0 την Δόξα Βλαχογιαννίου

Sports 0

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη δυσκολία και με αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές στην αρχική του σύνθεση, ο ΠΟ Ελασσόνας πέρασε στην επόμενη φάση του θεσμού του Κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας, επικρατώντας στο Βλαχογιάννι με 4-0 της τοπικής Δόξας.

Οι ποδοσφαιριστές του Βαγγέλη Μόρα, έδειξαν διάθεση για καλό ποδόσφαιρο, δείχνοντας ένα δείγμα των δυνατοτήτων τους, πετυχαίνοντας δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Η ομάδα της Ελασσόνας προηγήθηκε με τον Μουξιό ο οποίος στο 9ο λεπτό εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Καραγκούνη, και με κοντινή προβολή έκανε το 0-1.

Στο 25οι δύο ποδοσφαιριστές θα συνεργαστούν και πάλι, με τον Καραγκούνη να πασάρει από αριστερά στον Μουξιό, που με κοντινό σουτ δεν θα δυσκολευτεί να νικήσει τον τερματοφύλακα της Δόξας, και να διπλασιάσει τα δικά του τέρματα αλλά και της ομάδας του.

Σχεδόν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (47’) ο Ιγγλέζος θα ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 0-3.

Στο 77’ ο Μπούσιας, εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα, και με κοντινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Η αξιόμαχη ομάδα της Δόξας Βλαχογιαννίου είχε κάποιες καλές στιγμές στο παιχνίδι, κυρίως με τον Γελαλή, χωρίς όμως επιτυχία, ενώ έφτασε κοντά στο γκολ στο 62’ όταν ο Ανθούλης σούταρε δυνατά, με τον Γκουτζουρέλα όμως να αποκρούει τη μπάλα, κρατώντας το “μηδέν” για την εστία του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Γραβάνης, Πλαηγιάννης, Γκουρομπίνος (37’ Φακίτσας), Φράντζας, Τσιάρας, Πέτρου (66’ Παπανικολάου), Γκουρομπίνος, Λάκης (46’ Αλεξίου), Κατσιγιάννης (56 Ανθούλης), Γελαλής, Θάνος (46’ Μπάκος).

ΠΟ Ελασσόνας (Βαγγέλης Μόρας): Γκουτζουρέλας, Κακάμης (57’ Νταμπώσης), Καραμούλας, Μπούσιας, Λαγός, Μουστάκας, Κουκούλης (64’ Ματούλας), Αρσένης, Μουξιός (64’ Κουρδής), Καραγκούνης (57 Γκαμπέτας), Ιγγλέζος (64’ Τόλιος).

Διαιτητική Τριπλέτα: Νίτσας, Δεδικούσης, Παπαγεωργίου

Ανδρέας Νικούλης

Πηγή: www.elassona884.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.