Στον τελικό η Φαρσαλινή Κρίστι Αναγνωστοπούλου, δεν τα κατάφερε η Λίλη Αλεξούλη

Sports 0
Στον τελικό η Φαρσαλινή Κρίστι Αναγνωστοπούλου, δεν τα κατάφερε η Λίλη Αλεξούλη

Νέες επιτυχίες για την εθνική ομάδα στίβου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, καθώς η Κρίστυ Αναγνωστοπούλου προκρίθηκε στον τελικό της δισκοβολίας και ο Κώστας Δουβαλίδης στα ημιτελικά των 110 μ. εμποδίων.

Με την τρίτη της βολή στα 56,52 μ. η Κρίστι Αναγνωστοπούλου ολοκλήρωσε τον προκριματικό στην 5η θέση του γκρουπ της και προκρίθηκε στον τελικό της δισκοβολίας.

Η Αναγνωστοπούλου είχε άκυρη την πρώτη βολή και έφτασε στα 53,30 μ. στη δεύτερη βολή και πέρασε με την 12η επίδοση στο σύνολο! Την κορυφαία επίδοση των προκριματικών πέτυχε με 64.54μ η Σάντρα Πέρκοβιτς (Κροατία), το μεγάλο όνομα του αγωνίσματος που στοχεύει σε ένα 5ο συνεχόμενο ευρωπαϊκό τίτλο.

Επίσης ο Κώστας Δουβαλίδης, ο πιο έμπειρος αθλητής της ελληνικής ομάδας, τερμάτισε τέταρτος στην σειρά του με 13.68 και προκρίθηκε στον ημιτελικό.

Αντιθέτως, η Λίλη Αλεξούλη δεν προκρίθηκε στον τελικό του μήκους καθώς με καλύτερο άλμα στα 6.21μ κατετάγη 12η στο Α΄ προκριματικό γκρουπ και 23η στο σύνολο.

Πηγή: gazzetta.gr

Πηγή: www.radioelassona.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.