Άλλους δύο βαθμούς έχασε η ΑΕΛ (PICS)

Sports 0

ΑΕΛ και Αναγέννηση Καρδίτσας έμειναν στο 0-0 σε ένα δυνατό παιχνίδι που διεξήχθη το μεσημέρι της Τετάρτης (15/12) στο Στάδιο Αλκαζάρ.


Η ΑΕΛ θέλησε να επιτεθεί στο ξεκίνημα και να φτιάξει με υπομονή το παιχνίδι της από την πίσω γραμμη. Η πρώτη αξιόλογη στιγμή σημειώθηκε στο 4′ με τον Γλυνό να απελευθερώνεται και να κάνει ένα σουτ το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του Γκέκα. Στο 14′ ο Ομάρ εκτέλεσε φάουλ μερικά μέτρα έξω από την περιοχή με τον πορτιέρο της Αναγέννησης να μπλοκάρει δύσκολα με διπλή προσπάθεια στην αριστερή του γωνιά.

Από εκεί και πέρα η ΑΕΛ έχασε δυο πολύ σημαντικές ευκαιρίες σε διάστημα 3′. Στο 18′ ο Μπέρτος έκανε την σέντρα με τον Ακούνια να βρίσκει με κεφαλιά – πάσα τον Γλυνό ο οποιος από πλεονεκτική θέση αστόχησε. Στο 21ο λεπτό ο Κολομπίνο έπαιξε παράλληλα με την εστία για τον Ακούνια που έκανε την προβολή και για μόλις λίγα εκατοστά δεν κατάφερε να την σπρώξει στα δίχτυα.

Μετά το πέρας των πρώτων 20′ ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά. Οι αρκετές μονομαχίες δεν έδωσαν την δυνατότητα στο παιχνίδι να συνεχίσει τον καλό ρυθμό που είχε στο ξεκίνημα με την ΑΕΛ να χάνει και τον Νικολιά με πρόβλημα τραυματισμού ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Μπαντιμπαγκά. Στο 35′ υπήρξαν φωνές των ανθρώπων της ΑΕΛ για μαρκάρισμα του Κοτσώνη πάνω στον Γλυνό με τον Τσαμούρη να έχει αντίθετη άποψη.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης η ΑΕΛ ήταν εκ νέου ανώτερη και είχε την “μερίδα του λέοντος”. Από την άλλη η Αναγέννηση έπαιξε δυνατά με τον Τσαμούρη να αρνείται την κίτρινη κάρτα και να ανέχεται πολλά μαρκαρίσματα των φιλοξενουμένων. Στο 53′ ο Γλυνός είδε έξυπνα τον Μπέρτο στα όρια της περιοχής και έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει ξυστά από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας.

Σε ορισμένες περιπτώσεις οι φιλοξενούμενοι βρήκαν χώρο ώστε να φανούν απειλητικοί για τα καρέ του Θεοδωρόπουλου. Σε μια από αυτές, στο 65′ ο Πλέγας έκανε το σουτ από τα όρια της περιοχής με τον γκολκίπερ της ΑΕΛ να μπλοκάρει.

Στο 79′ ο Μπαντιμπαγκά έφυγε στον χώρο σε θέση τετ α τετ με τον επόπτη Δέλλιο να υποδεικνύει οφ σάιντ σε μια φάση που χαίρει μεγάλης αμφισβήτησης. 

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κρατήσουν το 0-0 ως το φινάλε και πήραν έναν σημαντικό βαθμό. Από την άλλη η ΑΕΛ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις στιγμές της και να πάρει το τρίποντο που θα της εδινε διαφορετικό “αέρα” στο πρωτάθλημα και πλέον καλείται να διαχειριστεί μια πιο δύσκολη κατάσταση στην συνέχεια για να διαβεί τον δρόμο της ανόδου.

Αναλυτικά τα τελικά αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής της Super League 2, μαζί με τη βαθμολογία των δύο ομίλων και το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής.

8η αγωνιστική Α’ όμιλος (Τετάρτη 15/12)
Ολυμπιακός Βόλου – Θεσπρωτός 0-1
ΠΑΟΚ Β’ – Ξάνθη 0-1
Τρίκαλα – Πιερικός 1-0
ΑΕΛ – Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0
Απόλλων Λάρισας – Απόλλων Πόντου 0-2
Ολυμπιακός Πειραιώς Β’ – Βέροια 1-1
Πανσερραϊκός – Π.Ο. Τρίγλια 2-0

Πέμπτη 16/12
15:00 Νίκη Βόλου – Καβάλα
Ρεπό: Αλμωπός Αριδαίας

Βαθμολογία Α’ όμιλος
1. Ξάνθη 19
———————————————
2. Βέροια 18
3. Ολυμπιακός Πειραιώς Β’ 13
4. Αναγέννηση Καρδίτσας 13
5. ΑΕΛ 12
6. Αλμωπός Αριδαίας 12
7. Θεσπρωτός 12
8. Τρίκαλα 10
9. ΠΑΟΚ Β’ 9
10. Νίκη Βόλου 9
11. Πανσερραϊκός 9
12. Π.Ο. Τρίγλια 9
13. Πιερικός 8
———————————————
14. Ολυμπιακός Βόλου 5
15. Απόλλων Πόντου 4
16. Απόλλων Λάρισας 2
17. Καβάλα 0

Η επόμενη αγωνιστική Α’ όμιλος

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021
14:45 Απόλλων Πόντου – Ολυμπιακός Πειραιώς Β’ ERTSPORTS
17:00 Βέροια – Πανσερραϊκός ΕΡΤ3

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021
14:45 Θεσπρωτός – ΠΑΟΚ Β’
14:45 Αναγέννηση Καρδίτσας – Απόλλων Λάρισας
14:45 Πιερικός – ΑΕΛ
14:45 Καβάλα – Ολυμπιακός Βόλου
17:00 Ξάνθη – Τρίκαλα ERTSPORTS
Αλμωπός Αριδαίας – Νίκη Βόλου δεν ορίστηκε
Ρεπό: Π.Ο. Τρίγλια

Πηγή: athleticlarissa.gr

Πηγή: www.elassona884.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.