Έμειναν στο 0-0 ΓΑΣ Σβορώνου και ΠΟ Ελασσόνας

Sports 0
Έμειναν στο 0-0 ΓΑΣ Σβορώνου και ΠΟ Ελασσόνας

Έπειτα από ένα πολύ κλειστό παιχνίδι που απαιτούσε πολύ υψηλά επίπεδα υπομονής, ΓΑΣ Σβορώνου και ΠΟ Ελασσόνας έμειναν στο 0-0 και μοιράστηκαν τους βαθμούς σε αγώνα για την 10η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Στο 17’ ο Λαγδάρης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Αλεξίου με προβολή με το δεξί στο πίσω δοκάρι απείλησε αλλά έστειλε τη μπάλα εκτός εστίας.

Στο 29’ μετά από εκτέλεση κόρνερ και απομάκρυνση των αμυντικών του ΠΟ Ελασσόνας η μπάλα έφτασε στον Κυρτέγο ο οποίος έπιασε δυνατό μονοκόμματο σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα γκολπόστ.

Στο 36’ οι ποδοσφαιριστές της Ελασσόνας, που παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με αρκετές ελλείψεις,  απείλησαν με τον Ιγγλέζο να σουτάρει με το δεξί εντός περιοχής, τη μπάλα να κοντράρει ελάχιστα και να περνά λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στο 51’ ο ΓΑΣ άγγιξε το γκολ, όταν ο Καραγκούνης έβγαλε τη σέντρα με το αριστερό από τη δεξιά πλευρά, η μπάλα αρχικά πέρασε από το κεφάλι του Ναρίνογλου και εν συνεχεία κατέληξε στον Κυπαρίσση ο οποίος έπιασε τη κεφαλιά από τα 2 μέτρα, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει ενστικτωδώς στην ευκαιρία του αγώνα.

Στο 73’ ο Καραγκούνης σούταρε από πολύ μακρινή απόσταση με τη μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.

Στο 90+4’ ο Μάλα έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά προς την περιοχή, ο Μακράκης έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Γούπος μπλόκαρε τη μπάλα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΓΑΣ Σβορώνου (Νίκος Θεοδοσιάδης): Κούζας, Καραγκούνης (89’ Μάλα), Λαγδάρης (65’ Χατζηθεοδωρίδης), Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Ναρίνογλου (65’ Μακράκης), Κόλα, Μυστρίδης, Κυρτέγος (75’ Σιδηρόπουλος), Κυπαρίσσης, Αλεξίου (75’ Φωκαίδης).

ΠΟ Ελασσόνας (Στέλιος Αρσένος): Γούπος, Νταμπώσης, Λαγός, Περγτζιόνι, Κοντοθανάσης, Καραμούλας (89’ Σεμερτζίδης), Τσάτσος, Γκαμπέτας, Καραγκούνης (75’ Ντουλάγκ), Ιγγλέζος, Κακάμης.

Με πληροφορίες από liganews.gr

Πηγή: www.elassona884.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.