Αετός Αμυγδαλέας: «Μας στερήσατε τη πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου ΕΠΣΛ»

Sports 0
Αετός Αμυγδαλέας: «Μας στερήσατε τη πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου ΕΠΣΛ»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Αετός Αμυγδαλέας με αποδέκτες τους διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης στη Τσαριτσάνη και πιο συγκεκριμένα τους κ. Νίτσα και του δεύτερου βοηθού κ. Μάνο.

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η διοίκηση του Αετού Αμυγδαλέας δεν συνηθίζει να βγάζει ανακοινώσεις αλλά μετά την αναμέτρηση της ομάδας μας στους «8» του Κυπέλλου απέναντι στον Οικονόμο Τσαριτσάνης και σε συγκεκριμένη φάση στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης, η ομάδα μας μπήκε μπροστά στο σκορ και προηγήθηκε κάνοντας στο 112′ το 1 – 2 υπέρ της ομάδας μας με τον ποδοσφαιριστή μας, Βασίλη Φούντα μετά από πολύ ώρα μέσα στη περιοχή με έναν «κεραυνό» η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα και τον διαιτητή κ. Νίτσα να κατευθύνεται στη σέντρα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς περιμέναμε να γίνει η σέντρα.

Μετά από κάποια δευτερόλεπτα είδαμε τον τερματοφύλακα του Οικονόμου, Νούσια να κατευθύνεται προς τον επόπτη σε έντονο ύφος και εν συνεχεία και φίλαθλοι του Οικονόμου στα κιγκλιδώματα του γηπέδου και μετά και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές.

Αποτέλεσμα να καλέσει ο επόπτης τον διαιτητή και μετά από λίγη ώρα αποφασίσανε να αλλάξουν την απόφαση και να ακυρώσουν το γκολ ως οφ σάιντ.

Το τρελό της υπόθεσης είναι ότι ο επόπτης δεν έχει καν σηκώσει τη σημαία του για υπόδειξη οφ σάιντ. Δεν έχουμε δει ποτέ στα χρονικά χωρίς υπόδειξη να ακυρώνεται γκολ και να μηδενίζεται ο ιδρώτας των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας.

Είναι ντροπή και κρίμα για τα παιδιά που πάλεψαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο που τα μεταξύ μας παιχνίδια είναι συναρπαστικά και κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων.

Επίσης, θέλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στον Οικονόμο Τσαριτσάνης για την άψογη φιλοξενία και συγχαρητήρια στον α΄επόπτη κ. Δημήτρη Παραφέστα.

Στο γήπεδο ήταν πολύς κόσμος και ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του για τη συγκεκριμένη φάση. Όμως κανένας δεν μπορεί να αποκρύψει τη στιγμή που ο επόπτης δεν σήκωσε καν τη σημαία του στη φάση του γκολ της ομάδας μας και για τη πρόκριση μας στους «4» του θεσμού.

Μας τη στερήσατε κ. Νίτσα και κ. Μάνο δυστυχώς.

Το Δ.Σ. του Αετού Αμυγδαλέας».

Πηγή: www.radioelassona.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.