Αναβλήθηκε ο σημερινός αγώνας Οικονόμος- ΠΟΕ για το κύπελλο της ΕΠΣΛ

Sports 0
Αναβλήθηκε ο σημερινός αγώνας Οικονόμος- ΠΟΕ για το κύπελλο της ΕΠΣΛ

Η κακοκαιρία που πλήττει τον νομό Λάρισας είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθεί χθες το βράδυ ο σημερινός ημιτελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ ανάμεσα στον Οικονόμο και τον ΠΟΕ, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στην Τσαριτσάνη.

Οι δύο ομάδες που έχουν ιστορία στο τοπικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο, θα αναμετρηθούν τελικά μεθαύριο Πέμπτη 1 Μαρτίου και ώρα 14:45 στο γήπεδο “Γιώργος Μητσιμπόνας”, καιρού επιτρέποντος φυσικά.

Σε ένα παιχνίδι που αναμένεται με ιδιαίτερο από φίλους των σωματείων, οι οποίοι θέλουν να δούνε την αγαπημένη τους ομάδα να προκρίνεται στον τελικό της διοργάνωσης.

Η ομάδα της Τσαριτσάνης βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α’ κατηγορίας όπου ισοβαθμεί με τον Ηρακλή Λάρισας (47 βαθμοί), ενώ ο ΠΟΕ είναι στην 5η θέση με 37 βαθμούς.

Ο νικητής του ημιτελικού θα παίξει στον τελικό με τη νικήτρια ομάδα του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα στον Αχιλλέα Φαρσάλων και τον Δωτιέα Αγιάς, παιχνίδι που θα γίνει επίσης την Πέμπτη 1 Μαρτίου και ώρα 14:45 στο στάδιο Αλκαζάρ.

Διαιτητής στον αγώνα Οικονόμος-ΠΟΕ ορίσθηκε ο Αδάμος Κουκούλης, ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους Κωνσταντίνο Ακρίβο και Δημήτρη Παραφέστα, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Λευτέρης Κουνατίδης.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣΛ:
Στη χθεσινοβραδινή ανακοίνωση της ΕΠΣΛ, αναφέρονται τα εξής: “Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου ανακοινώθηκε ότι η αναμέτρηση του κυπέλλου μεταξύ Οικονόμου Τσαριτσάνης και Π.Ο.Ελασσόνας μετατίθεται για την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018 στις 14.45, ύστερα από την σύμφωνη γνώμη των δύο ομάδων, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην επαρχία Ελασσόνος”.

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Πηγή: Εφ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Πηγή: www.radioelassona.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.