Ανακοίνωση ΠΑΕ ΑΕΛ για εισιτήρια διαρκείας

Sports 0
Ανακοίνωση ΠΑΕ ΑΕΛ για εισιτήρια διαρκείας

 Χθες μετά το φιλικό αγώνα με τον Ολυμπιακό βόλου έγινε σύσκεψη στα γραφεία της ΑΕΛ στην οποία συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Αλέξης Κούγιας, ο Αντιπρόεδρος και υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων Απόστολος Φωτάκης και ο οικονομικός Διευθυντής και μέλος του Δ.Σ. Τάσος Χριστακόπουλος προκειμένου να καθοριστούν οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας.

Αποφασίστηκε να εκδοθούν συνολικά 4000 διαρκείας εισιτήρια στις θύρες 2, 3 και 4 που είναι στην σκεπαστή εξέδρα του γηπέδου.

Δεν θα υπάρξουν εισιτήρια αγώνα για όλη την αγωνιστική περίοδο.

Οι τιμές είναι:€

ΘΥΡΑ 3 VVIP / 52 εισιτήρια και βασική τιμή κάθε εισιτηρίου 600€.

ΘΥΡΑ 3 λοιπά / 838 εισιτήρια και βασική τιμή ατομικού εισιτηρίου 250€, εφόσον το εισιτήριο είναι οικογενειακό τότε το εισιτήριο για την σύζυγο θα είναι 50€ και το εισιτήριο για κάθε παιδί θα είναι επίσης 50€.

ΘΥΡΕΣ 2 και 4 / 3110 εισιτήρια βασική τιμή ατομικού εισιτηρίου 100€, εφόσον το εισιτήριο είναι οικογενειακό τότε το εισιτήριο για την σύζυγο θα είναι 50€ και το εισιτήριο για κάθε παιδί θα είναι επίσης 50€.

Το εισιτήριο θα περιλαμβάνει όλους του αγώνες της περιόδου 2021-2022 δηλαδή φιλικούς, κυπέλου, πρωταθλήματος, playoff.

Η πολιτική των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΛ έχει στόχο να διευκολύνουμε να έρθουν όλες οι οικογένειες στο γήπεδο.

Η διαδικασία αγοράς των εισιτηρίων θα αρχίσει την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ – Κύπρου 72 και στο τηλέφωνο 241 0 259000.

Αυτοί που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας θα πρέπει, βάσει της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ Β’ 3117) για τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της επικράτειας, να προσκομίσουν την βεβαίωση πλήρους εμβολιασμού τους για την δυνατότητα παρουσίας τους στο γήπεδο , φωτοτυπία της ταυτότητας τους και το ΑΜΚΑ τους.

Ένα ποσοστό έως 5% των διαρκείας εισιτηρίων μπορεί να διατεθεί σε νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο (σχετική βεβαίωση), φωτοτυπία της ταυτότητας τους και το ΑΜΚΑ τους, αλλά θα πρέπει σε κάθε αγώνα να προσκομίζουν PCR test εντός 72 ωρών ή Rabid test εντός 48 ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα για να μπορούν να εισέλθουν.

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα ετών (12) και έως δεκαπέντε ετών (15) κάτοχοι διαρκείας εισιτηρίων θα πρέπει εκτός των υπολοίπων στοιχείων (ταυτότητα – ταυτότητα κηδεμόνα – ΑΜΚΑ), σε κάθε αγώνα να προσκομίζουν PCR test εντός 72 ωρών ή Rabid test εντός 48 ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα για να μπορούν να εισέλθουν.

Οι ανήλικοι έως δώδεκα ετών (12) κάτοχοι διαρκείας εισιτηρίων θα πρέπει εκτός των υπολοίπων στοιχείων (ταυτότητα – ταυτότητα κηδεμόνα – ΑΜΚΑ), σε κάθε αγώνα να προσκομίζουν αρνητικό Self Test που θα έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής στο γήπεδο.

Πηγή: www.elassona884.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.