Αυθεντικός Μαραθώνιος 2021: Νικητής ο Κώστας Γκελαούζος – Έσπασε ρεκόρ 17 ετών

Sports 0

 Ο Κώστας Γκελαούζος είναι ο νικητής του φετινού Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, καθώς κάλυψε την ιστορική διαδρομή σε 2:16:49.

Ο δρομέας του Παναθηναϊκού έκοψε πρώτος το νήμα του τερματισμού στο Παναθηναϊκό Στάδιο, στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Παναγιώτης Μπουρίκας, ο οποίος τερμάτισε σε 2:22.33 και τρίτος ο Χαράλαμπος Πιτσώλης (ΓΑΣ Ιλισσός) με 2.24.05.

Ο Γκελαούζος με την επίδοσή του κατέρριψε το ρεκόρ διαδρομής που κατείχε ο Νίκος Πολιάς από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 με 2:17.56, επιβεβαιώνοντας σε όλη την κούρσα τον τίτλο του φαβορί που είχε και τερματίζοντας πρώτος για 4η φορά στην καριέρα του.

Στις γυναίκες ταχύτερη Ελληνίδα ήταν η Γκλόρια Πριβιλέτζιο (ΓΣ Γλυφάδας) με 2.41.30, σημειώνοντας την πρώτη της νίκη στην Αυθεντική διαδρομή. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Κατερίνα Ασημακοπούλου του ΑΟ Μυκόνου με 2.48.12, ενώ τρίτη ήταν η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου (ΣΑΠΚ Νεάπολης) με 2.51.32.

Πηγή: ertnews.gr

Πηγή: www.elassona884.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.