Γ΄ΕΠΣΛ: Η Ομόνοια πήρε το ντέρμπι κόντρα στην Ακαδημία Ελασσόνας

Sports 0

Μετά από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι, η Ομόνοια κατάφερε να κάνει το δρομολόγιο κόλαση-παράδεισος σε λιγότερο από 15΄ και να πανηγυρίσει μια παλικαρίσια νίκη με το εντυπωσιακό 4-3 απέναντι στην πρωτοπόρο Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ελασσόνας.


Βλέπετε το ματς δεν είχε να ζηλέψει σε τίποτα παιχνίδι μεγαλύτερης κατηγορίας καθώς τα είχε όλα, γεμάτος, πάθος, ένταση, δυνατές προσωπικές μονομαχίες, επτά γκολ αλλά και εναλλαγές στο σκορ και όλα αυτά ανάμεσα σε δύο εξαιρετικές ομάδες.

Τελικά νικήτρια αναδείχθηκε αυτή των Θανάση Τσουμάνη-Στέλιου Τζήμα που έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα και αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-3, δεν τα παράτησε και δικαιώθηκε στο φινάλε, υποχρεώνοντας έτσι στην πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα την Ακαδημία και συνάμα έπιασε κορυφή στον 1ο όμιλο της Γ΄ΕΠΣΛ.

Στην αντίπερα όχθη η ομάδα του Θανάση Βίλδου που έδειξε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αποδείχθηκε ιδανική αυτόχειρας καθώς δεν κατάφερε να διατηρήσει το σοβαρό προβάδισμα (1-3) και πλήρωσε την αποβολή του Δριστέλλα στο 60΄αλλά και τις αμυντικές της ολιγωρίες, με αποτέλεσμα να υποστεί την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα.

Ιδανικά ξεκίνησε η αναμέτρηση για τους «βυσσινί» καθώς στο 11΄ο Χαζιζάι με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ του Δρόσου έκανε το 1-0.

Όμως η Ακαδημία κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στο 37΄με τον δεινό εκτελεστή που ακούει στο όνομα Θανάσης Παλάσκας με κεφαλιά μετά από γέμισμα του Αβέλλα για το 1-1.

Και στο 41΄ο Δριστέλλας αξιοποίησε την πάσα του Στούπα και έγραψε το 1-2.

Μάλιστα οι Ελασσονίτες είχαν δύο ακόμη καλές στιγμές για να σκοράρουν με τους Παλάσκα (9΄) και Γκανάτσιο (23΄) ενώ η Ομόνοια με τον Σπανό στο 18΄.

Η επανάληψη ξεκίνησε με ένα τρίτο τέρμα από πλευράς Ακαδημίας και πιο συγκεκριμένα στο 54΄ και δράστη αυτή τη φορά τον Στούπα με σουτ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 1-3.

Στο 60΄αποβλήθηκε ο Δριστέλλας με δεύτερη κίτρινη κάρτα και λίγο αργότερα ο Παλάσκας έχασε μοναδική ευκαιρία για να σκοράρει αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Θεοχαρίδη που του πήρε τη μπουκιά από το στόμα.

Η Ομόνοια έκανε την απέλπιδα προσπάθεια να μπει ξανά στο ματς και στο 75΄ο Κυριάκου μείωσε σε 2-3, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Στο 84΄ο Τσιάρας με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έφερε το ματς στα ίσια 3-3, βάζοντας «φωτιά» στο γήπεδο και στο 89΄ο Γεράσης με κεφαλιά μετά από γέμισμα του Τσιάρα πέτυχε την ολική ανατροπή για το 4-3 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Η διαιτησία


Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία του Άγγελου Τέγου που είχε βοηθοιύς τους κ.κ Δίχρη και Σιαπλούλη.


ΟΜΟΝΟΙΑ (Θ. Τσουμάνης-Σ. Τζήμας): Θεοχαρίδης Κ., Παπαχρήστος, Κυριάκου Μούτσα, Γεράσης, Σπανός, Χαζιζάι (90΄Αντωνόπουλος), Δρόσος (62΄Κατσιούλης), Μακρυνίκας (57΄Τόπης), Τσιάρας, Αλευράς.


ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Θ. Βίλδος): Στάμος, Αβέλλας, Χαλικάλης, Γκαραβέλης, Μπαρδανίκας, Νούλας (72΄Κοτλής), Παλάσκας, Γκανάτσιος (62΄Κυριλλίδης), Δριστέλλας, Μπακογλίδης, Στούπας (57΄Ζιώγας).

Τα αποτελέσματα
Ομόνοια-Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ελασσόνας 4-3
Μεγάλο Ελ/χωρι-Ακαδημία Τυρνάβου (Κυριακή, 15:00)
Συκέα-Καρυά (Κυριακή, 15:00)
Λάρισα ‘88-Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση α.α. 3-0
Ρεπό: Καλύβια

Η βαθμολογία (6η αγωνιστική):
1. Ομόνοια 15-5 12
2. Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ελασσόνας 16-4 12
3. Καρυά 16-8 9
4. Μεγάλο Ελ/χωρι 8-6 7
5. Ακαδημία Τυρνάβου 8-6 7
6. Συκέα 10-9 7
7. Λάρισα ’88 9-10 7
8. Καλύβια 8-18 3
9. Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση 1-25 0

Επόμενη αγωνιστική
Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ελασσόνας-Μεγάλο Ελ/χωρι
Καλύβια-Ομόνοια
Καρυά-Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση
Ακαδημία Τυρνάβου-Λάρισα ‘88
Ρεπό: Συκέα 

Πηγή: larisagoal.gr

Πηγή: www.elassona884.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.