Γ΄ Εθνική: Νέα αναβολή στην κλήρωση-Πάει για 24 Οκτωβρίου η πρεμιέρα

Sports 0

 Συνεχίζεται το… μαρτύριο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με την ΕΠΟ να ανακοινώνει νέα αναβολή στην κλήρωση του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα για την Παρασκευή (15/10).

Όπως αναφέρει το Onsports.gr στην ΕΠΟ περιμένουν τις ομάδες που δεν θα αγωνιστούν τελικά στη Super League 2, με τη Δόξα Δράμας να κάνει δήλωση αποποίησης της συμμετοχής της στην επαγγελματική κατηγορία και θα αγωνιστεί οριστικά στη Γ’ Εθνική.

Το ίδιο περιμένει η ΕΠΟ από Καβάλα, Ζάκυνθο και Ασπρόπυργο, καθώς φαίνεται πως δεν υπάρχουν ελπίδες να αγωνιστούν στη Super League 2. Η ανακοίνωση των ομίλων της Γ’ Εθνικής αναμένεται να γίνει την Τετάρτη ή την Πέμπτη, ανάλογα με τις εξελίξεις, ενώ την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση.

Η έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής μοιραία πηγαίνει για τις 24 Οκτωβρίου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

“Με απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων, η κλήρωση για το πρόγραμμα αγώνων του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας 2021-22 αναβάλλεται για την Παρασκευή 15/10 στις 11:00. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ε.Π.Ο. χωρίς παρουσία κοινού και δημοσιογράφων και θα μεταδοθεί μέσω live streaming.”

Πηγή: www.elassona884.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.