Δαμασιακός NON STOP σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή της Α ΕΠΣ Λάρισας

Sports 0
Δαμασιακός NON STOP σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή της Α ΕΠΣ Λάρισας

Να περάσει ο επόμενος λένε στο Δαμάσι που και αυτή την αγωνιστική κατάφερε και πήρε, έστω και δύσκολα, το 6ο του σερί τρίποντο με το Νίκο Χρόνη προπονητή.

Θύμα του αυτή τη φορά ο Δωτιέας Αγιάς σε ένα πολύ δυνατό ματς με πολλές μονομαχίες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Οι Δαμασιώτες, ήθελαν πάση θυσία τη νίκη μιας και πέρσι στον ημιτελικό του κυπέλλου στο Αλκαζάρ, έχασαν την πρόκριση στον τελικό από την ομάδα της Αγίας.

Το χρυσό γκολ πέτυχε στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Στέφανος Σουγλής που μπήκε από δεξιά στην περιοχή του Δωτιέα και από πολύ πλάγια με δυνατό σουτ, διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Το … τρένο του Δαμασιακού, που δεν σταματιέται με τίποτα και από κανένα, έφτασε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή και πλέον κάνει τους πάντες στο πρωτάθλημα να απορούν που το πάει !!!


ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Ν. Χρόνης): Μιγδάνης, Καρατζιόλης (65΄Μπακαϊμης), Ντόκος, Λέτσιος (70΄Βίδρας), Σουγλής (80΄Μόκας), Ιωαννίδης, Τσιάλτας, Γεωργαντζιάς, Δούκας, Λούτσος (46΄Τιούτιος), Μουσιάρης.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Γ. Λιάπης): Κουτσιρίμπας, Σούλι, Τσακάλι, Γούτος Ν., Ντακούλας, Τσατσαλίδης, Γούτος Β. (85΄Μαλλιάρας), Γούτος Ν., Χαλάτσης, Υφαντής (75΄Μπέτσιος), Μούσιας (80΄Παπαδόπουλος).

Πηγή: asteriosstelios.blogspot.gr

Πηγή: www.radioelassona.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.