Εντός έδρας ήττα του Κεραυνού Δρυμού από τη Βαλανίδα

Sports 0

Την εντός έδρας ήττα με σκορ 3 – 0 γνώρισε ο Κεραυνός Δρυμού από τη Δόξα Βαλανίδας στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣ Λάρισας.


Η ομάδα του Βαγγέλη Μάνου επικράτησε εκτός έδρας στο παιχνίδι της Κυριακής, με τον 1ο όμιλο να έχει ρεπό σε αυτή την αγωνιστική και το μοναδικό ματς να είναι αυτό ανάμεσα στους δύο συλλόγους, καθώς είχε αναβληθεί στις 24 Οκτωβρίου.

Με αυτό το τρίποντο, η Δόξα Βαλανίδας ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας, έχοντας επτά βαθμούς, με την ομάδα του Κώστα Καζάκη να μένει στην έβδομη θέση και τους τέσσερις βαθμούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και στο 18′, ο 15χρονος Αντώνης Κουρδής βρήκε τον δρόμο σε ακόμη ένα φετινό παιχνίδι της Δόξας Βαλανίδας και έβαλε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ, ενώ στο 27ο λεπτό, ο Ηρακλής Βαλιώτης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του Βαγγέλη Μάνου με σουτ από πλάγια θέση.

Το τελικό 0 – 3 διαμορφώθηκε στο 89ο λεπτό με σκόρερ τον Βασίλη Δεμερτζή, ενώ από πλευράς Κεραυνού Δρυμού οι γηπεδούχοι απείλησαν με τους Μιχάλη Λιούρα και Ευριπίδη Λαγιόκαπα…

Οι ιθύνοντες της Δόξας Βαλανίδας ευχαριστούν θερμά την διοίκηση του Κεραυνού Δρυμού για την άψογη φιλοξενία, όπως και συγχαίρουν την διαιτητική τριπλέτα για τις αποφάσεις που είχαν στο σημερινό εξ’ αναβολής παιχνίδι…

Οι Συνθέσεις
Κεραυνός Δρυμού (Κώστας Καζάκης): Λικάι, Δαχλύθρας (40′ Ζαγκλιαβός), Καραγκιόζης, Μητούλας, Κοντολάρι (60′ Παναγιώτου), Κατσιαμήτας, Καρακώστας, Λιούρας, Κόγιος (68′ Καϊμακάμης), Λαγιόκαπας, Γκαντούνας Ν.

Δόξα Βαλανίδας (Βαγγέλης Μάνος): Μελετιάδης, Βαρσάμης, Τσιαμούρας (46′ Ντούφας), Θάνος, Μουταφίδης, Τέλλιος (80′ Αδάμου), Σκριάπας (60′ Καραγιάννης), Βαλιώτης, Θώμος (80′ Στατήρης), Παλάντζας Ν., Κουρδής (80′ Δεμερτζής).

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουκούλης, Δεδικούσης, Κοντογιώργος.

Πηγή: arenalarissa.gr

Πηγή: www.elassona884.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.