Η Ερασιτεχνική ΑΕΛ ανακοίνωσε το τεχνικό τιμ για τη νέα ομάδα της Α1’ ΕΠΣΛ

Sports 0
Η Ερασιτεχνική ΑΕΛ ανακοίνωσε το τεχνικό τιμ για τη νέα ομάδα της Α1’ ΕΠΣΛ

Το τεχνικό Τιμ της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς της νέας προσπάθειας του Ερασιτέχνη της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της Α’1 ΕΠΣ Λάρισας ανακοίνωσε το σωματείο της ΑΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

“Το Σωματείο της Α.Ε.Λ. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το τεχνικό επιτελείο της Ομάδας μας που θα συμμετέχει στην Α΄1 κατηγορία του ανδρικού πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Ν.Λάρισας. Προπονητές αναλαμβάνουν οι κ.κ. Ιωάννης Βασιλείου και Χρήστος Γκάτας. Γυμναστής φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης ο κ. Αθανάσιος Κυριλλίδης και προπονητής τερματοφυλάκων ο κ. Χρήστος Μιχαήλ.

Στην απαρχή αυτής της προσπάθειας η εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στην ΑΕΛ σε όλα τα επίπεδα και κατέχουν τα τελευταία χρόνια προπονητικές θέσεις στην Ακαδημία του Σωματείου συμβολίζει αφενός την ανάγκη σεβασμού και επίγνωσης του ονόματος της Ομάδας και όσα αυτή πρεσβεύει (ασχέτως κατηγορίας, αθλήματος και φύλου), αφετέρου την ανάγκη σωστής εκμάθησης ποδοσφαίρου σε νεαρούς –κατά βάση- ποδοσφαιριστές οι οποίοι σε βάθος χρόνου θα δημιουργήσουν ένα ποδοσφαιρικό σύνολο που θα αποτελέσει «δεξαμενή» ποδοσφαιριστών για την πρώτη μας Ομάδα”.  

Πηγή: www.elassona884.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.