Και επίσημα στη Νίκη Βόλου ο Παναγιώτης Νάσης

Sports 0
Και επίσημα στη Νίκη Βόλου ο Παναγιώτης Νάσης

Ο Ελασσονίτης Παναγιώτης Νάσης θα είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων της Νίκης Βόλου. 


 Η ομάδα της Μαγνησίας έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα του τεχνικού επιτελείου της για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. 

 Αναλυτικά, το δελτίο τύπου της Νίκης Βόλου:

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει τα μέλη του τεχνικού της επιτελείου, για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022.

Αναλυτικά:

Προπονητής: Αλέκος Βοσνιάδης

Βοηθός προπονητή/αναλυτής: Ηλίας Παπαθανασίου

Γυμναστής φυσικής κατάστασης: Γιάννης Κεσόγλου

Γυμναστής/αναλυτής: Κωνσταντίνος Σταμέλος

Προπονητής τερματοφυλάκων: Παναγιώτης Νάσης

Ο Παναγιώτης Νάσης είναι γεννημένος στις 3 Φεβρουαρίου του 1970 και ως γκολκίπερ αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων η Ελασσόνα, ο Πιερικός, η Λάρισα, η Κοζάνη, τα Χανιά και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης. 

 Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας έγινε προπονητής τερματοφυλάκων και είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA B. Στο παρελθόν έχει περάσει τόσο από τον Ολυμπιακό Βόλου με προπονητή τον Παναγιώτη Τζαναβάρα το 2016, όσο και από τη Νίκη όταν ήταν πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ο Νίκος Ιμεράι το 2018. 

 Επίσης έχει δουλέψει στον Εθνικό Κατερίνης, στον Αγροτικό Αστέρα, στον Πιερικό, στην Κέρκυρα, στην Βέροια, στην Καλλονή, στον Εργοτέλη, στον Αστέρα Αμαλιάδας και στα Χανιά, ενώ την τελευταία διετία βρισκόταν στον Διαγόρα Ρόδου. 

Έχει συνεργαστεί με γνωστούς προπονητές όπως οι Γιάννης Ματζουράκης, Νίκος Καραγεωργίου, Περικλής Αμανατίδης, Μάκης Κατσαβάκης κ.α.

Πηγή: www.elassona884.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.