Ματς «ειδικών αποστολών» στον 2ο Όμιλο της Β΄ ΕΠΣΛ

Sports 0
Ματς «ειδικών αποστολών» στον 2ο Όμιλο της Β΄ ΕΠΣΛ

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο στη κορυφή όσο και την «ουρά» του βαθμολογικού πίνακα του 2ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας, παρουσιάζει η 20η «στροφή» του πρωταθλήματος.

Ο πρωτοπόρος (+4) ΠΑΟΛ Αβέρωφ αγωνίζεται εντός έδρας κόντρα στη Δόξα Βαλανίδας, ενώ η Ελπίς Μεσοχωρίου αναμένεται να έχει δύσκολο έργο στη Συκέα, εκεί όπου ένα Σάββατο νωρίτερα ο Λαρισαϊκός έφερε ισοπαλία (2 – 2) και έχασε τη δεύτερη προνομιούχο θέση. Την ίδια στιγμή ο Λαρισαϊκός παίζει στο «Βιολογικό» με τον Κεραυνό Δένδρων που μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού και απέχει τρεις μόλις βαθμούς από την επίτευξή του.

Για τον ίδιο στόχο, αυτόν της παραμονής, μάχονται τόσο η Αναγέννηση Ευαγγελισμού, που είναι μόλις τρεις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και αγωνίζεται με τον… αδιάφορο Κεραυνό Δρυμού, όσο και ο Δολιχιακός που είναι ουραγός του Ομίλου και φιλοξενεί τον Πανιώνιο Νέας Σμύρνης, που δύσκολα θα προλάβει το τρένο της ανόδου ή έστω των μπαράζ.

Τέλος στη Ροδιά, ο τοπικός Ροδιακός φιλοξενεί τον Όλυμπο Καρυάς. Οι γηπεδούχοι με τους 31 βαθμούς που έχουν «κυνηγούν» ένα «θαύμα» για την είσοδό τους στα μπαράζ ανόδου, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν να πετύχουν ένα τρίποντο ακόμη που θα τους φέρει πιο κοντά στη παραμονή μία αγωνιστική… αρχύτερα.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής (Σάββατο 31/03 – 17:00)
Αναγέννηση Ευαγγελισμού – Κεραυνός Δρυμού
Ροδιακός – Όλυμπος Καρυάς
Δολιχιακός – Πανιώνιος Νέας Σμύρνης
ΠΑΟΛ Αβέρωφ – Δόξα Βαλανίδας
Λαρισαϊκός – Κεραυνός Δένδρων
Τοξότης Λάρισας – Ηρακλής Πλατανουλίων
ΑΟ Συκέας – Ελπίς Μεσοχωρίου

Η βαθμολογία:

1. Αβέρωφ Λάρισας 46
2. Ελπίς Μεσοχωρίου 42
3. Λαρισαϊκός 41
4. Πανιώνιος Νέας Σμύρνης 36
5. Ροδιακός 31
6. Κεραυνός Δρυμού 30
7. Δόξα Βαλανίδας 26
8. ΑΟ Συκέας 24
9. Τοξότης Λάρισας 21
10. Ηρακλής Πλατανουλίων 18
11. Όλυμπος Καρυάς 18
12. Αναγέννηση Ευαγγελισμού 15
13. Δολιχιακός 12
14. Κεραυνός Δένδρων 12

arenalarissa.gr

Πηγή: www.radioelassona.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.