Νέος προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας ο Βαγγέλης Μόρας

Sports 0
Νέος προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας ο Βαγγέλης Μόρας

Προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας με κάθε επισημότητα είναι από σήμερα ο Βαγγέλης Μόρας, με τον Λαρισαίο τεχνικό να υπογράφει συμβόλαιο με τους κυανόλευκους.

Ο πρώην αρχηγός της ομάδας, μετά από μια άκρως πετυχημένη χρόνια με τον ΠΟ Ελασσόνας, όπου κατέκτησε το κύπελλο της ΕΠΣΛ στον τελικό του Αλκαζάρ, βρισκόταν σε συζητήσεις με τη διοίκηση του Απόλλωνα, με τις δύο πλευρές να φτάνουν σε οριστική συμφωνία το βράδυ της Δευτέρας (4/7). Κώστας Τσακίρης και Βαγγέλης Μόρας συναντήθηκαν στη Λάρισα και έδωσαν τα χέρια, με τον νέο μεγαλομέτοχο των κυανόλευκων να κάνει κίνηση… ματ με τον άλλοτε διεθνή στόπερ να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας. 

Στόχος είναι ο Απόλλων να παρουσιαστεί όσο πιο ανταγωνιστικός γίνεται στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 και σε αυτό το πλαίσιο θα κινηθούν οι άνθρωποι του συλλόγου στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι.

 Το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν και άλλες ανακοινώσεις, με προσθήκες ποδοσφαιριστών που θα ανεβάσουν την ποιότητα του ρόστερ.

Σημειώνεται ότι ο Βαγγέλης Μόρας διαδέχεται στον πάγκο του Απόλλωνα τον Θωμά Γράφα, ο οποίος αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

Πηγή: formedia.gr

Πηγή: www.elassona884.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.