Νίκος Φώλλας: Δημιουργούμε μια ανταγωνιστική ομάδα με ιδιαίτερα υψηλούς στόχους

Sports 0
Νίκος Φώλλας: Δημιουργούμε μια ανταγωνιστική ομάδα με ιδιαίτερα υψηλούς στόχους

Εβδομάδα προσαρμογής με αναγνωριστικές προπονήσεις για τον Π.Ο.Ελασσόναs, που ξεκίνησε από την περασμένη Δευτέρα την προετοιμασία του, μέσα σε οικογενειακό κλίμα.

Οι προπονήσεις είναι καθημερινές από τις 8.30 έως τις 10 το πρωί, ενώ κάθε Τετάρτη η προπόνηση θα είναι διπλή (πρωί-απόγευμα).

Το ερχόμενο Σάββατο είναι προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό της ομάδας η οποία θα αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό στο Βελβεντό Κοζάνης

Στις πρώτες του δηλώσεις ο προπονητής της Ελασσόνας ανάμεσα στα άλλα ανέφερε ότι «…μεταγραφικά θα γίνουν 2-3 ακόμα προσθήκες, με αξιόλογες κινήσεις ενίσχυσης στο μέτρο του δυνατού» ενώ ο εκ των αρχηγών της ομάδας Δημήτρης Ματούλας δήλωσε ότι «η ομάδα θα κινηθεί όπως και την περσινή χρονιά με βλέψεις για πρωταθλητισμό και βέβαια για άνετη παραμονή στην κατηγορία».

Αναλυτικά τα όσα είπαν:

Νίκοs Φώλλαs (προπονητής): «Ξεκινήσαμε με συνεχή συνεργασία με τη διοίκηση, φροντίζοντας για την ανανέωση του «ρόστερ» της περσινής αγωνιστικής περιόδου. Κοινή συνισταμένη η ανανέωση της εμπιστοσύνης στα παιδιά του περσινού ρόστερ. 

Μεταγραφικά θα γίνουν 2-3 ακόμα προσθήκες, με αξιόλογες κινήσεις ενίσχυσης στο μέτρο του δυνατού. 

Παράλληλα, αξιολογείται το πλούσιο υλικό των τμημάτων υποδομής και ήδη προωθούνται νεαροί ποδοσφαιριστές στη μεγάλη ομάδα. 

θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, που θα έχει ιδιαίτερα υψηλούς στόχους. Να σας θυμίσω πως με την αναδιάρθρωση των κατηγοριών το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι ένα τελείως διαφορετικό πρωτάθλημα. Εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά. Έμφαση στο ντόπιο υλικό και σε νεαρούς. Χαμηλός ο μέσος όρος ηλικίας των ποδοσφαιριστών μας. 

Εύχομαι υγεία σε όλους και επιτυχημένη χρονιά».

Δημήτρης Ματούλαs (αρχηγός): «Η ομάδα θα κινηθεί όπως και την περσινή χρονιά με βλέψεις για πρωταθλητισμό και βέβαια για άνετη παραμονή στην κατηγορία. 

Ποντάρουμε στη δουλειά όλων μαs με τον νέο προπονητή Νίκο Φώλλα, αλλά και στο οικογενειακό κλίμα που θεωρείται δεδομένο. 

Όπως ανέφερα και στην πρώτη συνάντηση τηs «οικογένειας» του Π.Ο.Ε., έκλεισε ένας επιτυχημένος κύκλος της περσινής χρονιάς. Τώρα είμαστε σε μια νέα αρχή, μια νέα χρονιά και όλα ξεκινούν από το «μηδέν». Έκλεισε μια σελίδα και ανοίγει μια καινούργια. 

Με τη δουλειά και τη συνέπεια όλων θα προχωρήσουμε.

Καλή χρονιά με υγεία για όλους και χωρίs τραυματισμούς».


Γιάννης Μουκίδης – Ανδρέας Νικούλης

Πηγή: www.elassona884.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.