Οι 16 ομάδες του νέου πρωταθλήματος της Α DE-TOX

Sports 0
Οι 16 ομάδες του νέου πρωταθλήματος της Α DE-TOX

Με το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής δηλώσεων συμμετοχής για το πρωτάθλημα της Ά DE-TOX 2022-2023, ανακοινώνεται από τη γραμματεία της ΕΠΣΝΛ ότι εμπρόθεσμα και με τα απαραίτητα δικαιολογητικά ήταν και τα 16 σωματεία.

Αναλυτικά οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή είναι οι εξής:

Αετός Μακρυχωρίου

Φαλανιακός

Οικονόμος Τσαριτσάνης

ΑΕ Κιλελέρ

Αχιλλέας Φαρσάλων

Παναγροτικός Νίκαιας

Όλυμπος Γόννων

Σμόλικας Φαλάνης

ΑΟ Μαυροβούνιου

Δαμασιακός

Δήμητρα Γιάννουλης

Δόξα Βλαχογιαννίου

Πελασγιώτιδα 

Αστήρ Μελισσοχωρίου

ΑΟ Τυρναβος 2005

Κίσσαβος Συκουρίου

Υπενθυμίζεται προς όλα τα σωματεία του νέου πρωταθλήματος Ά De-Tox ότι θα πρέπει σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο να έχουν σύμβαση με προπονητή UEFA B.

Οι συμβάσεις των προπονητών αλλά και τα υπόλοιπα δικαιολογητικά έκδοσης δελτίου πιστοποίησης (κάρτα πάγκου) θα πρέπει να προσκομιστούν στα γραφεία της Ένωσης μέχρι το τέλος του μήνα, σε αντίθετη περίπτωση δεν θα συμπεριληφθούν στην κλήρωση του πρωταθλήματος.

Τέλος υπενθυμίζεται προς τα σωματεία ότι θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν κάνει την επικαιροποίηση των στοιχείων στο μητρώο της ΓΓΑ ειδάλλως σύμφωνα με τον νόμο του κ. Αυγενάκη δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα πρωταθλήματα αλλά και στη χρήση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων. 

Πηγή: www.elassona884.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.