Ο Αποστόλης Ευαγγέλου νέος τεχνικός στον Δαμασιακό
Νέα σελίδα για τον Δαμασιακό και πιο συγκεκριμένα για τη θέση του προπονητή. Μετά την κοινή λύση της συνεργασίας με τους προπονητές Φώτη Πλίτση και Δημήτρη Ζηρδέλη, η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε ότι την τεχνική ηγεσία της ομάδας αναλαμβάνει ο Αποστόλης Ευαγγέλου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Ο Αθλητικός Όμιλος Δαμασίου “ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ” ανακοινώνει την συνεργασία με τον τεχνικό κ. Απόστολο Ευαγγέλου που αναλαμβάνει τα “ηνία” της ομάδας μας.
Ο Απόστολος Ευαγγέλου είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A’ και είναι λάτρης της πειθαρχίας και της σκληρής δουλειάς. Εργάστηκε στο παρελθόν στις Ακαδημίες του Απόλλων Λάρισας στην ΠΑΕ ΑΕΛ U17 και U20 στις Ακαδημίες της Αστραπής Νέας Πολιτείας του Τοξότη της Δήμητρας Γιάννουλης και Ηρακλή Λάρισας. Επίσης υπήρξε και Προπονητής σε Ομάδες Ανδρών του ΠΟΕ Ελασσόνας της Δήμητρας Γιάννουλης του Αβέρωφ και του Φιλοκτήτη Μελιβοίας, με τελευταίο του σταθμό την ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας U19.
Η φιλοσοφία της Ομάδας μας μαζί με τον νέο μας τεχνικό είναι να προωθήσουμε ταλέντα σε Επαγγελματικές κατηγορίες συνδυάζοντας εποικοδομητικό ποδόσφαιρο.
Η οικογένεια του Α.Ο.ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΥ τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”.
