Ο Βερδικουσιώτης Παπαγεωργίου στον Απόλλωνα Λάρισας…

Sports 0
Ο Βερδικουσιώτης Παπαγεωργίου στον Απόλλωνα Λάρισας…

Μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του βρίσκεται ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος Βερδικουσιώτης στην καταγωγή, Θανάσης Παπαγεωργίου ο οποίος μετακόμισε στη Φιλιππούπολη για λογαριασμό του Απόλλωνα Λάρισας.

Εκεί όπου θα συναντήσει το πατριωτάκι του και αρχηγό της ομάδας Κώστα Χατζή και θέλει μέσα από σκληρή δουλειά να διακριθεί σε ένα σαφώς πιο δύσκολο πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Football League μιας και κουβαλάει παραστάσεις από τον μαραθώνιο της Γ΄Εθνικής.

Πάντως η μεταγραφή του αυτή στους «κυανόλευκους» αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο γι’ αυτόν μιας και ο πατέρας του Γιώργος (από τους πιο χαρισματικούς παίκτες που ανέδειξε η Βερδικούσια), αγωνίσθηκε στον Απόλλωνα στις αρχές της δεκαετίας του ’90 και θέλει με τη σειρά του να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του και να βάλει το στίγμα του.

Άλλωστε διαθέτει όλα προσόντα για να διαπρέψει, με την βασική προϋπόθεση να διατηρήσει το χαμηλό προφίλ μιας και όρεξη για μπάλα έχει και μάλιστα φουλ…


Η επίσημη ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του 19χρονου επιτελικού μέσου Θανάση Παπαγεωργίου. Είναι γεννηθείς στις 16/12/1998.

Ο Θανάσης την σεζόν που μας πέρασε, αγωνίζονταν στον Ρήγα Φεραίο (ομάδα Γ’ Εθνικής), ενώ προηγουμένως έχει περάσει επιτυχώς από την Κ-17 του Λεβαδειακού (2014-15), της Κ-20 του Ηρακλή Θεσσαλονίκης (2015-16) και της Κ-20 της Α.Ε.Λ. (2016-17).

Τον καλωσορίζουμε στην “οικογένεια” του Απόλλωνα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία, με υγεία».

larisagoal.gr

Πηγή: www.radioelassona.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.