Ο Θανάσης Τσιαβές στους Ικάρους Τρικάλων

Sports 0
Ο Θανάσης Τσιαβές στους Ικάρους Τρικάλων

Ο Ελασσονίτης Θανάσης Τσιαβές αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή των Ικάρων Τρικάλων και σίγουρα πρόκειται για έναν αθλητή που ενισχύει σημαντικά την ομάδα. 

Ο 28χρονος πλέι μέικερ με ύψος 1,90μ, έχει πλούσιες παραστάσεις τόσο στην Β’ Εθνική όσο και στην Α2 έχοντας ρόλο πρωταγωνιστή στις ομάδες με τις οποίες έχει αγωνιστεί.

Έχει φορέσει τις φανέλες της Ελασσόνας, του Αμπελώνα, του Αστέρα Λάρισας, του Φοίνικα Λάρισας, της Ασπίδας Ξάνθης, της ΑΕΛ, της Δόξας Λευκάδας και του Λεύκιππου Ξάνθης.

Το ΔΣ των Ικάρων Τρικάλων καλωσορίζει τον Θανάση Τσιαβέ και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την “κιτρινόμαυρη” φανέλα.

Θανάσης Τσιαβές: “Υγείες σωματείο οι Ίκαροι”

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Θανάσης Τσιαβές τόνισε: “Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε συμφωνία με ένα υγείες σωματείο όπως οι Ίκαροι. Ευχαριστώ το ΔΣ και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου και εύχομαι μαζί να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους που έχουμε θέσει”

*Στη φωτογραφία, ο Θανάσης Τσιαβές με τον επίτιμο πρόεδρο των Ικάρων, Κώστα Θάνο και τον γενικό αρχηγό, Αχιλλέα Παπαναστασίου

Πηγή: www.elassona884.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.