Ποδαρικό με ήττα για τον ΠΟΕ

Sports 0
Ποδαρικό με ήττα για τον ΠΟΕ

Σ ένα αρκετά δυνατό ματς, στο οποίο οι δύο ομάδες διεκδίκησαν με αξίωση τη νίκη, ο Κίσσαβος Συκουρίου κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στον ΠΟΕ επικρατώντας 1-0.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημειώθηκε λίγο μετά την έναρξη του β΄ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 47 όταν μετά από φάση διαρκείας, ο Πλιάγκας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 70΄ο ΠΟΕ είχε οριζόντιο δοκάρι σε τετ-α-τετ του Γιάννη Κυρίτση, ενώ στο 85′ ο Κορδέλος του Συκουρίου αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Σ εκείνο το σημείο το παιχνίδι διακόπηκε για αρκετά λεπτά λόγω εισβολής στον αγωνιστικό χώρο φιλάθλων των γηπεδούχων, που διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή του αγώνα για την αποβολή.

Τελικά το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον Κίσσαβο παρά την πίεση των φιλοξενουμένων, να διαφυλάσσει το 1-0 παίρνοντας μια πολύτιμη νίκη που τον φέρνει μια ανάσα από τα πλέι οφ.

Π.Ο.Ελασσόνας (Μπουκουβάλας): Γούπος, Κυρίτσης Αθ., Κυρίτσης Γ., Ποτόσογλου (70′ Σινάπαλος), Περτζιόνι, Μπούσιας (72′ Μπόντε), Παναγιώτου (60΄ Μπαρλαγιάννης), Ματούλας, Μπούνα, Γελαλής, Παπαχρήστος.

Πηγή: Εφ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Πηγή: www.radioelassona.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.