Πρεμιέρα με το δεξί για τον ΠΟΕ – 1-0 τον ΠΟ Φήκης

Sports 0

Πρεμιέρα με το δεξί έκανε ο ΠΟ Ελασσόνας στην πρώτη αγωνιστική του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, αφού πέτυχε μια «αγχωτική» νίκη, επικρατώντας με 1-0 της ομάδας του Π.Ο. Φήκης.

Ο αγώνας, που είχε γρήγορο ρυθμό, είχε δύναμη και αρκετές φάσεις και στις δύο εστίες.

Η ομάδα του Βαγγέλη Μόρα, που γενικά παρουσίασε μια θετική εικόνα χωρίς να λείψουν τα λάθη, είχε καλή απόδοση, «έτρεξε» και διατήρησε την υπεροχή κυρίως στο α΄ ημίχρονο και σε διαστήματα του β΄ ημιχρόνου.

Οι φιλοξενούμενοι που το «πάλεψαν» παρουσίασαν ένα δυνατό και αξιοπρόσεκτο σύνολο, με «σκληρή» άμυνα, χωρίς να λείψουν και οι επικίνδυνες αντεπιθέσεις. 

Προς το τέλος του παιχνιδιού (82′), οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν, ζητώντας την αποβολή του Ματούλα για χτύπημα εκτός φάσεως στον Σκόνδρα αλλά ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα στον αρχηγό των γηπεδούχων.

 Από το σημείο εκείνο επικράτησε μεγάλη ένταση στον αγωνιστικό χώρο και μεταξύ των πάγκων, ενώ ο αγώνας ολοκληρώθηκε με συνολικά 12λεπτη καθυστέρηση!

Φάσεις – γκολ

3΄ : Συνεργασία των παικτών του Π.Ο.Ε. και η κεφαλιά του Γκαμπέτα υποχρεώνει τον πορτιέρο της Φύκης να διώξει σε κόρνερ, με εκτίναξη στην αριστερή του γωνία.

11΄ :Δυνατό μακρινό σουτ του Καραλούλη και ο Ντάσκας αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ με ωραία απόκρουση στη δεξιά του γωνία. 

13΄ : Απειλητική επίσκεψη των φιλοξενουμένων στην περιοχή του Π.Ο.Ε. και η κεφαλιά του Καλαμάρα φεύγει μόλις άουτ απ[ό τα δοκάρια του Γούπου.

22΄ : Νέα επίθεση των Ελασσονιτών και η κεφαλιά του Γκαμπέτα φεύγει μόλις άουτ.

27΄ : Κεφαλιά του Γκουντρουμπή από καλό σημείο φεύγει άουτ.

33΄ : Σουτ του Ιωάννου από επικίνδυνη θέση υποχρεώνει τον Γούπο να μπλοκάρει σταθερά.

37΄: Νέα επικίνδυνη επίθεση για την Φήκη, αλλά το σουτ του Ιωάννου από καλή θέση «κλειδώνεται» από τον έμπειρο Γούπο.

52΄ : Διαμαρτυρίες των Ελασσονιτών στον διαιτητή, σε ανατροπή του Γκαμπέτα μέσα στην περιοχή.

56΄ : Αντεπίθεση – «φωτιά» για τον Π.Ο.Ε., με τον Γκουντρουμπή να προχωρά μόνος με τη μπάλα, αλλά το αδύναμο σουτ που επιχειρεί μπροστά στον γκολκίπερ…μπλοκάρεται σωτήρια.

63΄: Πιέζει ο Π.Ο.Ε. για να ανοίξει το σκορ. Μετά από αναστάτωση στην περιοχή της Φήκης, ο Γκουντρουμπής, «τρυπάει» τη «σφιχτή» άμυνα των φιλοξενουμένων και με κοντινό σουτ γράφει το 1-0, και «πνίγεται» στις αγκαλιές παικτών και προπονητών. 

ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Βαγγέλης Μόρας): Γούπος, Κακάμης, Νταμπώσης, Λαγός, Περτζιόνι, Κοντοθανάσης, Γκαμπέτας (56′ Μουστάκας), Καραλούλης (56′ Καραγκούνης), Γκουντρουμπής (68′ Μουξιός), Ματούλας (88′ Κουκούλης), Τόλιος (68′ Καραμούλας).

ΠΟ ΦΗΚΗΣ (Τάκης Ρούσσας): Ντάσκας, Κατσαντώνης (86′ Μακρής), Τζέλης, Μωραΐτης, Δρόσος (74′ Μπέτσας), Καλαμαράς (74′ Πολυζόπουλος), Γεωργάκης, Γκαντιάς (79′ Κοντογεώργος), Ιωάννου, Ζέρβας, Σκόνδρας.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ματούλας (82′), Γκαμπέτας (83′, στον πάγκο μετά την αντικατάστασή του) Γεωργάκης (25′), Κατσαντώνης (82′).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουτρομάνος – Γιοβάνης – Καλογριανίτης (Καρδίτσας).

Πηγή: www.elassona884.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.