«Σκόνταψε» στην Ηγουμενίτσα η ΑΕΛ

Sports 0

Ο αήττητος στην έδρα του Θεσπρωτός έβαλε… φρένο στην ΑΕΛ και την εμπόδισε να αναρριχηθεί στην κορυφή του Α΄ ομίλου της Super League 2. Το 0-0 στην Ηγουμενίτσα, σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής, άφησε τη Λάρισα στη δεύτερη θέση, ένα βαθμό πίσω από τη Βέροια και ένα βαθμό μπροστά από την Ξάνθη, η οποία όμως έχει τρία παιχνίδια λιγότερα από τους Θεσσαλούς.


Σε ανακοίνωση της για το σημερινό παιχνίδι σε ανακοίνωση της αναφέρει:  

1)   Πρώτα θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον άγνωστο σε εμάς διαιτητή κύριο Βλάχο, στους βοηθούς του και στον τέταρτο διαιτητή για την αψεγάδιαστη διαιτησία τους σε ένα πολύ δύσκολο γηπεδικό περιβάλλον που αμφισβητούσε κάθε σφύριγμα.

2) Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση και τους οπαδούς του Θεσπρωτού για την υποδειγματική φιλοξενία τους.

3)    Όσον αφορά τον αγώνα η υπεροχή μας ήταν καθολική, ο Θεοδωρόπουλος δεν είχε ούτε μία δύσκολη φάση, και είναι από τους αγώνες που η ΑΕΛ πρέπει να μάθει να κερδίζει και πρέπει να αξιοποιεί τις τρομερές ευκαιρίες που έχασε στο τέλος που ήταν ανεπανάληπτα τετ-α-τετ χωρίς αντίπαλο.

4)   Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Είναι πολύ θετικό που για το παιχνίδι κρατήσαμε ανέπαφη την εστία μας και έχουμε την καλύτερη άμυνα και στα δύο επαγγελματικά πρωταθλήματα, παρά το ότι έχουμε δώσει όλους τους δύσκολους αγώνες με όλες τις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας και με ηρεμία συνεχίζουμε για να κατακτήσουμε τον στόχο της ανόδου με μία ομάδα που προπονητής, παίκτες και διοίκηση είμαστε πλέον οικογένεια.


Στα υπόλοιπα παιχνίδια, την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στη Super League 2 πέτυχε ο Ολυμπιακός, που με σκόρερ τον Σαπουντζή (5΄, 59΄) νίκησε 2-1 στην Κατερίνη τον Πιερικό. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια όσο το σκορ ήταν 0-1 και απλά μείωσαν στο τέλος με τον Μπουόλι.

Στο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ο Απόλλων Πόντου με γκολ του Αμαραντίδη στο 88΄ υποχρέωσε σε ισοπαλία 1-1 τον Ηρακλή, ο οποίος είχε προηγηθεί με τον Ματίας και επιπλέον είχε χάσει πέναλτι με τον Βιτίνιο. Τέλος, ισόπαλη χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η εξ αναβολής αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής, μεταξύ του Αλμωπού Αριδαίας και της Νίκης Βόλου.

Τα αποτελέσματα των σημερινών εξ αναβολής αναμετρήσεων για τον Α΄ όμιλο:

9η αγωνιστική
Αλμωπός Αριδιαίας-Νίκη Βόλου  0-0

11η αγωνιστική
Απόλλων Πόντου-Ηρακλής        1-1
Πιερικός-Ολυμπιακός Β΄        1-2
Θεσπρωτός-ΑΕΛ                 0-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
                      ΑΓ.   Β.
 1. Βέροια            11    24
 2. ΑΕΛ               12    23
 3. Ξάνθη              9    22
 4. Αναγ. Καρδίτσας    9    19
 5. Θεσπρωτός         12    18
 6. Ολυμπιακός Β΄     12    18
 7. Νίκη Βόλου        11    16
 8. Αλμωπός Αριδαίας  11    15
 9. Τρίκαλα           11    13
10. Ηρακλής           10    13
11. Απόλλων Πόντου    11    12
12. Πανσερραϊκός      10    10
13. Πιερικός          12    10
14. ΠΑΟΚ Β΄            9    10
15. Ολυμπιακός Βόλου  10     9
16. Απόλλων Λάρισας   11     5
17. Καβάλα             9     2

Πηγή: amna.gr/sport

Πηγή: www.elassona884.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.