«Σούζα» στη Ριζούπολη για την ΑΕΛ, 0-2 τον Απόλλωνα (VIDEO)

Sports 0
«Σούζα» στη Ριζούπολη για την ΑΕΛ, 0-2 τον Απόλλωνα (VIDEO)

ΑΕΛ για παραμονή! Η ομάδα της Λάρισας πήρε τεράστιο διπλό στη Ριζούπολη με 2-0 απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης και έβαλε… φωτιά στη μάχη της παραμονής, καθώς με το «τρίποντο» αυτό μείωσε στον ένα βαθμό από τον ΟΦΗ και τον Παναιτωλικό.

Με τα γκολ των Ντουρμισάι και Νούνιτς, η Λάρισα κατάφερε να φτάσει στη μεγάλη νίκη, απέναντι στην ομάδα του Μάκη Χάβου που ξεκίνησε την καριέρα με την Ελαφρά Ταξιαρχία με το… αριστερό…

Τρίτη νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια για την ομάδα του Φέστα που δείχνει ανεβασμένη και έτοιμη για μάχη μέχρι τέλους! Καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης η Λάρισα που είχε και τις πιο κλασικές ευκαιρίες στο παιχνίδι.

Γρήγορος αλλά χωρίς κάποια κλασική ευκαιρία, ήταν ο ρυθμός του παιχνιδιού στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Ο Απόλλωνας είχε μία ανούσια κατοχή, καθώς η ΑΕΛ στεκόταν πολύ καλά στην άμυνα.

Οι γηπεδούχοι ωστόσο κατάφεραν να βρουν και τη μοναδική καλή στιγμή του πρώτου μέρους, με τον Ναγκί να βγάζει εντυπωσιακά την κεφαλιά του Λισγάρα… Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ελαφρά Ταξιαρχία έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Μπεντινέλι σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Ναγκί.

Από εκεί και πέρα, η Λάρισα πήρε τα ηνία του παιχνιδιού. Κολομπίνο και Ντουρμισάι συνεργάστηκαν άψογα, με τον δεύτερο να πλασάρει όμορφα και να γράφει το 1-0 για τους φιλοξενούμενους στο 67ο λεπτο!

Η ΑΕΛ ήταν η καλύτερη ομάδα του αγωνιστικού χώρου και λίγο έλειψε να φτάσει και σε δεύτερο γκολ, με τον Ακούνια να κάνει μία φοβερή ντρίμπλα και να σουτάρει απευθείας, με την μπάλα ωστόσο να βρίσκει στο δοκάρι.

Το δεύτερο τέρμα ήρθε στις καθυστερήσεις, με τον Νούνιντς να κλειδώνει την τεράστια νίκη για την ΑΕΛ και να γράφει το 2-0!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μάκης Χάβος) : Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Χουχούμης, Φατιόν(72′ Λαγός), Σλίβκα, Φερνάντεθ(72′ Μουνιέ), Μπεντινέλι, Τσιλούλης(52′ Κολ), Ντάουντα(52′ Ιωαννίδης)

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ (Τζανλούκα Φέστα): Νάγκι, Μπέρτος, Ηλιάδης, Ζίζιτς, Μαξιμένκο, Μουκαντζό(58′ Mιλοσάβλιεβιτς), Στίφλερ(85′ Σπάρβ), Κολομπίνο, Ακούνια, Ντουρμισάι(78′ Νούνιτς), Πινακάς(78′ Μπεν Χατίρα)

Πηγή: www.elassona884.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.