Στοίχημα: Με το 2.40 της Σεβίλλης και τα γκολ της Γιουβέντους

Sports 0
Στοίχημα: Με το 2.40 της Σεβίλλης και τα γκολ της Γιουβέντους

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (17/02) περιλαμβάνει το δεύτερο πιάτο της φάσης των «16» στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δύο ενδιαφέροντα ζευγάρια. αρχικά η Σεβίλλη υποδέχεται στην Ανδαλουσία την ντεφορμέ Ντόρτμουντ. Την ίδια ώρα (22:00) η Γιουβέντους δοκιμάζεται στο «Ντραγάο» απέναντι στην Πόρτο.

Δείτε εδώ τη νέα λίστα με τις στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (22:00)

Η Σεβίλλη νίκησε εντός έδρας 1-0 την Ουέσκα, με γκολ στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης. Διεύρυνε το αήττητο σερί σε εννέα υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις, βρίσκεται μέσα σε όλους τους φετινούς στόχους. Σταθερά στην τετράδα στην ισπανική Λα Λίγκα, βρίσκεται στο +7 από την πέμπτη θέση. Στο Κύπελλο έχει πάρει προβάδισμα μετά το 2-0 στο πρώτο ματς απέναντι στην Μπαρτσελόνα, πλέον ρίχνεται στη μάχη της νοκ άουτ φάσης στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κράτησε το μηδέν στις οκτώ από τις εννέα πρόσφατες αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Εκτός αποστολής οι Ακούνια (μπακ) και Οκάμπος (μεσοεπιθετικός). Αμφίβολη η συμμετοχή του έμπειρου Χεσούς Νάβας (μπακ/χαφ).

Η Ντόρτμουντ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, γεγονός που αποτυπώνεται ξεκάθαρα από την 6η θέση στην Μπούντεσλιγκα. Το Σάββατο (13/02) έφερε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στη Χόφενχαϊμ, σε αναμέτρηση που ισοφάρισε στο 81ο λεπτό. Μόλις μία νίκη στις έξι (δύο ισοπαλίες, τρεις ήττες) τελευταίες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, απέχει στο -6 από την τετράδα και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στις αρχές της εβδομάδας ήρθε σε συμφωνία με τον Μάρκο Ρόζε (τεχνικός της Γκλάντμπαχ), που θα αναλάβει στο τέλος της σεζόν. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν για οκτώ σερί υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις, πιο πρόσφατη φορά στις 03/01/21. Εκτός αποστολής οι Μπίρκι (τερματοφύλακας), Ζαγκαντού (στόπερ), Ντιλέινι, Βίτσελ (χαφ) και Αζάρ (μεσοεπιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Σεβίλλη έχει το μομέντουμ, με την Ντόρτμουντ να βρίσκεται σε κάκιστη κατάσταση και να δέχεται γκολ με κάθε πιθανό τρόπο. Επιλογή ο άσος με απόδοση 2.40 στο Stoiximan.

ΠΟΡΤΟ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (22:00)

Η Πόρτο έφερε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στην Μποαβίστα. Τρίτη αγωνιστική χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας, με τις ισάριθμες ισοπαλίες να την φέρνουν στο -10 από την κορυφή. Εμφανέστατα τα προβλήματα στην αμυντική λειτουργία, δέχθηκε πέντε τέρματα στις τρεις τελευταίες υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Πλέον ρίχνεται στη μάχη των νοκ άουτ φάσης των «16» στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι το αουτσάιντερ απέναντι στη Γιουβέντους και θα επιδιώξει να κάνει την υπέρβαση. Εκτός αποστολής οι τραυματίες Νανού (μπακ) και Μαρκάνο (στόπερ).

Η Γιουβέντους ηττήθηκε 1-0 στην έδρα της Νάπολι, με αυστηρό πέναλτι στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης. Δόθηκε τέλος στο θετικό σερί των επτά αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις, απέχει στο -8 από την κορυφή με παιχνίδι λιγότερο. Βελτιωμένη σε μεγάλο βαθμό στην άμυνα, δέχθηκε μόλις δύο τέρματα στις οκτώ πρόσφατες υποχρεώσεις. Τερμάτισε πρώτη στη φάση των ομίλων, καθώς την τελευταία αγωνιστική διέλυσε εκτός έδρας με σκορ 3-0 την Μπαρτσελόνα. Θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες στο «Ντραγκάο», με στόχο να κάνει βήμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς. Εκτός αποστολής οι Μπονούτσι (στόπερ), Κουαδράδο (μπακ/χαφ), Αρτούρ (μέσος) και Ντιμπάλα (επιθετικός). Επιστρέφει ο χαφ Ράμσεϊ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Γιουβέντους διαθέτει εμπειρία και μπορεί να «χτυπήσει» στις αδυναμίες της ντεφορμέ Πόρτο. Το σύνολο του Αντρά Πίρλο έχει τη δυναμική και την ποιότητα να σκοράρει στην ασταθή άμυνα των Πορτογάλων. Επιλογή το Over 1.5 Goal των Ιταλών σε απόδοση 2.15 στο Stoiximan.

Πηγή: www.elassona884.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.