Στοίχημα. Πήρε… φωτιά ο όμιλος της Εθνικής

Sports 0

Ο όμιλος της Εθνικής Ελλάδος στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον στα προγνωστικά στοιχήματος. Η ισοπαλία που απέσπασε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην Ισπανία, την χρίζει προς το παρόν ισότιμη διεκδικήτρια της πρόκρισης. Ευνοημένη όμως από αυτό το αποτέλεσμα είναι και η Σουηδία. Βρέθηκε από την πρεμιέρα στην κορυφή, μετά τη νίκη της με 1-0, στην έδρα της Γεωργίας.

Σήμερα δοκιμάζεται πάλι εκτός έδρας στην Πρίστινα, στο Κόσοβο, που μόνο άγνωστο δεν μας είναι. Το είδαμε δύο φορές στο πρόσφατο Ναtions League, απέναντι στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια βαρετή ομάδα, που δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο και είναι ακίνδυνη επιθετικά. Σε 180 αγωνιστικά λεπτά, είναι ζήτημα αν απείλησε την Εθνική μας πάνω από τρείς φορές – σημαντικό για στοίχημα προγνωστικά. Η Σουηδία είναι πολύ σοβαρή και δεμένη ομάδα. Δεν έφτασε τυχαία στους 8 του Euro 2018. Η αμυντική της λειτουργεία είναι καλή συνολικά και η επιθετική ανάπτυξη έχει σχέδιο.

Η προσθήκη του Ιμπραΐμοβιτς δείχνει ότι υπάρχει θέληση και πίστη για την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ. Ο Ζλάταν δε θα έμπαινε σε αυτή τη διαδικασία διαφορετικά. Το παιχνίδι για τους Σουηδούς είναι must win. Το Κόσοβο δεν νομίζω ότι μπορεί να προβάλει ιδιαίτερη αντίσταση και να απειλήσει για κάποιο γκολ.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος

Πηγή: www.elassona884.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.