Χορταστική ισοπαλία με σκορ 3-3 στο φιλικό της Ακαδημίας Ελασσόνας με την Ερασιτεχνική ΑΕΛ

Sports 0
Χορταστική ισοπαλία με σκορ 3-3 στο φιλικό της Ακαδημίας Ελασσόνας με την Ερασιτεχνική ΑΕΛ

Ισόπαλες 3-3 αναδείχθηκαν η Ακαδημία Ελασσόνας και η Ερασιτεχνική ΑΕΛ σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό γήπεδο Ελασσόνας.

Η ομάδα του Θανάση Βίλδου προηγήθηκε με τον Στούπα στο 10’ μετά από βαθιά μπαλιά του Παλάσκα, με την ομάδα της ΑΕΛ να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 17’ με τον Τσούπρο.

Στο 25’ η ΑΕΛ θα πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Γκόγκουρα (1-2), με την Ακαδημία όμως στο 30’ να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα, και πάλι με τον Στούπα (2-2).

Η λήξη του πρώτου ημιχρόνου θα βρει την ομάδα της ΑΕΛ να προηγείται με 2-3 χάρη σε γκολ του Χουλιαρόπουλου στο 33’.

Το τελικό 3-3 θα διαμορφώσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 75’ ο Ζιώγας.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού η Ακαδημία Ελασσόνας παρουσίασε τα νέα της αποκτήματα.

 


Αλεξανδρής (γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Αλέκου Αλεξανδρή, Ζιώγας (Κεραυνός Δρυμού),  Κουτλής, Πάσχος (γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστής του Οικονόμου και του Πιερικού Βαγγέλη Πάσχου.

 


Γκανάτσιος Αντώνης, Δερβένης Δημήτρης, Καρανίκας Δημήτρης, Γκουτζουρέλας Λευτέρης, Γκανάτσιος Κωνσταντίνος

 


Ακαδημία Ελασσόνας (Θανάσης Βίλδος): Γκανάτσιος Κ., Μπαρδανίκας, Τζαρτζάνης, Αβέλλας, Τάμπας, Μπερντούφης, Νούλας, Φακής, Δριστέλλας, Παλάσκας, Στούπας, Ζιώγας, Αλεξανδρής, Κουτλής, Καρανίκας, Γκανάτσιος Α., Πρένγκα, Δερβένης, Πάσχος, Γκουτζουρέλας.

Ερασιτεχνική ΑΕΛ (Γκάτας – Βασιλείου): Αθανασόπουλος, Γκόγκουρας, Γκουγκίδης, Δουλάπσης, Καλαπανίδας, Κωστόπουλος, Κυριαζής, Λαρίσης, Μακρής Θ., Μακρής Κ., Μακροβασίλης, Μπόρος, Νικολί, Πολύζος, Ράπτης, Τάτσης, Τζανακούλης, Χονίδης, Χουλιαρόπουλος, Τσούπρος.

Ανδρέας Νικούλης

Πηγή: www.elassona884.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.