RUN GREECE: Εσύ θα τρέξεις στην Λάρισα το Σάββατο 24/3;

Sports 0
RUN GREECE: Εσύ θα τρέξεις στην Λάρισα το Σάββατο 24/3;

Για άλλη μια χρονιά το Run Greece με αγώνες πόλης για όλους 5χλμ., 10χλμ. και 1 χλμ. για παιδιά, ξεκινά την πορεία του στην Ελλάδα από την Λάρισα, η οποία κάθε χρόνο κάνει το ρεκόρ συμμετοχών ενώ φέτος θα διεξαχθεί για πρώτη φορά το απόγευμα του Σαββάτου 24 Μαρτίου και ώρα εκκίνησης 16:00.

Η πρωτότυπη αυτή διοργάνωση διεξάγεται σε συνεργασία του ΣΕΓΑΣ, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Λαρισαίων, της WIND, της Ελληνικής Αστυνομίας, εθελοντικών ομάδων και πολλών φορέων. Οι αγώνες είναι ανοιχτοί για το κοινό και θα διεξαχθούν τo Σάββατο το απόγευμα στις 24 Μαρτίου 2018 στο κέντρο της πόλης της Λάρισας.

Παράλληλα με το RUN GREECE, στην πόλη της Λάρισας θα φιλοξενηθεί φέτος και το δεύτερο πανελλήνιο πρωτάθλημα 10χλμ. σε δημόσιο δρόμο.

H διαδικασία online εγγραφών για τον αγώνα RUN GREECE ΛΑΡΙΣΑ είναι δυνατή μόνο μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης (www.run-greece.gr), ενώ είναι δυνατή και η υποβολή έντυπης αίτησης στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας (Παναγούλη2, 3ος όροφος), ενώ από σήμερα και μέχρι τον αγώνα θα λειτουργήσουν και γραφεία για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής τόσο στα γραφεία του Δήμου Λαρισαίων (Ίωνος Δραγούμη 1) όσο και στα γραφεία της Περιφέρειας Θεσσαλίας (Κουμουνδούρου & Παπαναστασίου) και ώρες 10:00 – 13:00.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το http://run-greece.gr/index.php/larissa-technical

Πηγή: www.radioelassona.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.