Επικράτησε με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο ο Οικονόμος…

Sports 0
Επικράτησε με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο ο Οικονόμος…

Το δεύτερο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης και τον ΑΟ Μαυροβουνίου επιφύλαξε όλες τις συγκινήσεις στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο “Γεώργιος Μητσιμπόνας”, καθώς κατά την διάρκειά του σημειώθηκαν τρία γκολ, ενώ οι γηπεδούχοι ανατρέποντας το αρχικό προβάδισμα των φιλοξενουμένων επικράτησαν τελικά με 2-1, συνεχίζοντας τον θετικό τους απολογισμό από την έναρξη της προετοιμασίας αλλά και – κυρίως – την ενθαρρυντική εικόνα που εμφανίζουν.

Στο 55′ η ομάδα του Μαυροβουνίου άνοιξε το σκορ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Νίκου Μπατζέλα που δεν κατάφερε να εξουδετερώσει ο Νέστωρ Δραχαλίβας.Το 0-1 διατηρήθηκε μέχρι το 83′, οπότε ο προωθημένος Στέφανος Σουγλής με σουτ ισοφάρισε, ενώ με την συμπλήρωση του 90λέπτου ο Γιώργος Ντάλλας με σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής διαμόρφωσε το τελικό σκορ.Mε τον τρόπο αυτό, ο σκόρερ δικαιώθηκε για τις διαρκείς επιθετικές πρωτοβουλίες που ανέλαβε στην επανάληψη.

Πρέπει να προστεθεί ότι οι δύο προπονητές παρέταξαν ελλιπή σχήματα για διαφόρους λόγους, στοιχείο που περιόρισε αισθητά τις επιλογές τους και τις εναλλακτικές τους λύσεις.

Τον αγώνα διηύθυνε επιτυχώς ο Χρήστος Νίτσας με την συνδρομή των βοηθών Κώστα Τσακνάκη – Δημήτρη Δίχρη.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Νίκος Φώλλας): Ν.Δραχαλίβας, Γεωργούλης (46′ Σουγλής), Στ.Δραχαλίβας, Αυλογιάρης, Μιφτάρι, Πούτας, Αναγνωστούλης (46′ Αθανασούλης), Κατσαρός (35′ λ.τρ. Πάτσης), Δ.Μουλτσιάς (46′ Ντάλλας), Σεμερτζίδης, Πίπιλας (63′ Αναγνωστούλης).

ΑΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (Βασίλης Μπακογιάννης): Ριζόπουλος, Μαγγόλας, Κ.Μπάγκας, Κολιοφούτης, Νικ.Μπατζέλας, Β.Μπατζέλας (46′ Πασιάς – 60′ λ.τρ. Τζιότζιος), Ντούρας, Δ.Μπάγκας, Μπέτσης (63′ Κυρμιτζής), Κυρμιτζής (56′ Παπαδόντας), Εμμανουήλ.

* Οι επόμενοι φιλικοί αγώνες των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένοι για το Σάββατο, οπότε θα υποδεχθούν ο μεν Οικονόμος τον Ατρόμητο Παλαμά, ο δε ΑΟ Μαυροβουνίου τον Πύρρο Βορειοηπειρωτών.

Πηγή: www.elassona884.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.