Προγνωστικά Τετάρτης. Ευκαιρίες στις εθνικές ομάδες.

Sports 0
Προγνωστικά Τετάρτης. Ευκαιρίες στις εθνικές ομάδες.

Ας ξεκινήσουμε τα προγνωστικά Τετάρτης, από το ανεπίσημο παιχνίδι της στήλης, αυτό ανάμεσα στην Ελβετία και την Ελλάδα. Οι Ελβετοί αποτέλεσαν μία απ’ τις μεγάλες εκπλήξεις του Euro, πετώντας έξω τη Γαλλία πριν αποκλειστούν άδοξα και άδικα από τους Ισπανούς. Στα προκριματικά για το Κατάρ ξεκίνησαν με δύο νίκες.

 Η εθνική μας τώρα με δύο ισοπαλίες στον όμιλο βρίσκεται υπό πίεση αλλά δεν είναι χαμένη σε καμιά περίπτωση. Αυτό το παράθυρο όμως ξέρουμε όλοι ότι θα κρίνει πολλά. Η ομάδα του Φαν’τ Σχιπ είναι αήττητη στα τελευταία 14 παιχνίδια, κάτι πάρα πολύ ενθαρρυντικό. Εκτός κλήσεων έμεινε ο Γιώργος Γιακουμάκης και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης κλήθηκε εκτάκτως.

Πάμε στα προκριματικά του Μουντιάλ τώρα και στην Βαλέτα για το παιχνίδι της Μάλτας με την Κύπρο. Μετά από τρεις αγωνιστικές η Μάλτα έχει συγκεντρώσει έναν βαθμό και η Κύπρος τέσσερις. Παλεύει η Κύπρος έχοντας αλλάξει τελείως με τον Κωστένογλου στον πάγκο της. Το να πάρει μία από τις δύο πρώτες θέσεις είναι απίθανο βάσει ονομάτων αλλά όχι βάσει απόδοσης. Μία νίκη εδώ σήμερα θα τους έφερνε στις δύο πρώτες θέσεις. Ο Πιέρος Σωτηρίου αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις του με τη Λουντογκόρετς.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα καλύτερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

Πηγή: www.elassona884.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.